anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Există vreun moderator ceva aici să îmi dea un răspuns?
Am făcut o cerere de ștergere a contului și vreau ca tot conținutul să fie șters integral, adică mesaje, întrebări postări, absolut tot.
Cât timp durează? Vad ca deja mi s-au șters niște posturi și atât. Niște posturi doar gen spam, sau care încalcă regulamentul probabil. Vreau șters tot conținutul, sau cel puțin anonimizat.
Mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am șters și eu un cont aici, se șterge definitiv, doar cu excepția de mai sus. Contul tau nu va mai există, dar vor rămâne întrebările și răspunsurile anonim.

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Intrebarile si raspunsurile vor rămâne din urmatorul motiv, spus chiar de ei: daca fiecare intrebare s-ar sterge de tot cei care si-au irosit timpul sa raspunda nu s-ar mai alege cu nimic pierzand puncte degeaba de fiecare data cand cineva sterge intrebarea

| sierra1 a răspuns:

Mai dă-le un mesaj și vezi ce zic și ei

| Bondarel99 a răspuns:

Ba da, se poate sterge contul. Nu vei mai exista pe TPU, intrebarile si raspunsurile tale vor aparea ca anonime. Asta iti spun sigur.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Cauta sa reiei mesajul; moderatorii se limiteaza, de multe ori la sesizarile directe care sunt rezolvate automat de softul aplicatiei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu va fi sters integral, numele va fi inlocuit cu "Anonim" la raspunsuri si intrebari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu iti sterge nici macar contul. Am cerut eu asta si nu a vrut sa im stearga. Mai mult, am contul suspendat de mai bine de o luna si nici intrebari nu pot adauga din cauza asta. Aloo, echipa doarme?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din cate am auzit, pe site-ul asta există vreo doi administratori, deci nu te aștepta să îți răspundă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

happy Bafta, cu mine au fost destul de rapizi acesti "moderatori".