Buna.Stai linistita, este eroare de la site.Nu ti-a spart nimeni contul si nici nu ti-a intrat nimeni in casa.Am patit si eu acelasi lucru tot in decursul zilelor trecute.A trebuit sa verific de doua ori.:))) Cand dadeam refresh acelasi raspuns era al altui user. Poti verifica ce ai scris si ce nu in sectiunea, Raspunsurile mele.'
https://www.tpu.ro/raspunsurile-mele/
Adminii acestui site nu se complica sa raspunda in locul tau...
Deci cineva a intrat in contul tau dar cum nimeni nu are un astfel de interes ca nu are nimic de castigat din asta, ramane doar cineva apropiat tie care are acces la pc/tel care-l folosesti tu asa ca nu a trebuit sa se logheze deoarece sigur era bifat sa ramai logat! Numai asta ar putea fi explicatia!
Păi la mine în casă nu e nimeni
Atunci la servici sau pe unde ai mai fost! Oricum sigur a fost cineva din cercul tau de cunoscuti!
Am patit la fel in urma cu ceva ani.M-am pricopsit cu un raspuns care nu era genul meu.Nu am putut dovedi ca nu e al meu, si am lasat-o balta.
Ai doua optiuni.Varianta rapida, dai linkul cu raspunsul respectiv rugand sa ti=l raporteze 2-3 pesoane, inclusiv tu
trimiti la contact rugand sa ti se stearga, dar trebuie sa aspteptipana luni
Sau il poti sterge sterge chiar tu daca nu au trecut 24 de ore.
Nu iti suspenda contul asa redepe, cel mult esti avertizata, si asta doar daca insisiti
Poti schimba parola pentru linista ta.