| chiftelutacrocanta a întrebat:

Imi da refresh unele pagini pe TPU. Oare la toti le da refresh unele pagini pe TPU sau doar la unii? Oare e de la site-ul TPU problema cu refresh-urile unor pagini de TPU sau unele Windows-uri nu sunt compatibile cu site-ul TPU sau care e problema? Ce sa fac?

9 răspunsuri:
| Matthew1995 a răspuns:

Si mie imi da refresh, si ma enerveaza asta, de aceea nu am mai intrat pe site, si nu o sa o mai fac asa de des pana nu se remediaza problema, daca nu o sa se remedieze problema curand, cu parere de rau o spun, dar o sa renunt la TPU. Daca problema nu se remediaza si nu mai vezi pe aici inseamna ca am renuntat la TPU, sau ca o sa mai intru, dar foarte rar, nu la fel de des cum intram inainte sad

Răspuns utilizator avertizat
| Florentina9210 a răspuns:

Mie nu imi da. Nu stiu ce ai tu, insa site-ul te ''uraste''.

| Florentina9210 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Esti ciudat!

| Florentina9210 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Nu vreau sa fiu rea, nu imi sta in fire, insa, nu cred ca e benefic pentru tine sa iti petreci timpul pe un site.

| dragosbogdan001 a răspuns:

Salut, nu numai tie ti se intampla si aparent se intampla de cand s-a schimbat fatada TPU. Nu ai ce face, cel mult trimite un mesaj la "contact", insa cred ca ar fi inutil pentru ca sunt sigur ca s-a remarcat deja asta de catre administratori TPU.

| DRionutST a răspuns:

Și mie îmi face la fel, pentru un moment am crezut ca este de la adblock, dar am instalat alt browser și exzact la fel face cred ca este de la site de la prea multe reclame sau. Nu știu. pe telefon îmi merge perfectwinking