| Vasi32 a întrebat:

Îmi spune și mie cineva dece TPU nu mă lasă să întreb despre un film? O f. refuza. Și am pus-o de 3 ori, de 3 ori a refuzat-o.

Răspuns Câştigător
| KNST a răspuns:

Pai, da-mi voie sa te citez: "NU ai voie să întrebi de subtitrări la filme deoarece postarea ÎNCALCĂ Regulamentul TPU!".
In primul rand, a intreba despre o sursa de download pentru un film/subtitrare/piesa muzicala/etc. NU INCALCA LEGEA PIRATERIEI!
In al 2-lea rand, indicarea unei surse pentru download (asa cum probabil au raspuns cativa useri) NU INCALCA LEGEA PIRATERIEI!
Legea pirateriei este clara, ea incriminand fapta, in speta download in scop de obtinere de foloase materiale (hostare cu share la liber a elementelor protejate copywrite). Juristii specializati spun destul de clar ca "legea pirateriei NU CONDAMNA UN DOWNLOAD CARE URMEAZA SA FIE FOLOSIT IN SCOP STRICT PERSONAL".
Consider ca regulamentul TPU trebuie revizuit, cel putin din acest punct de vedere.
Daca exista o legislatie in vigoare, atunci ea trebuie respectata INTOCMAI, nefiind loc de interpretari si aplicari abuzive ale ei.
Numai bine si tie!

11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Probabil întrebarea ta încalcă regula aia legată de piraterie.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai voie să întrebi de subtitrări la filme deoarece postarea ÎNCALCĂ Regulamentul TPU!
De aceea ţi s-a refuzat întrebarea; ea încalcă regula privind pirateria!

Toate cele bune!

| bursuc001 a răspuns (pentru bursuc001):

Vezi detalii în secţiunea F.A.Q., în special pct. 12 şi 40, de la linkul :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

| KNST a răspuns (pentru bursuc001):

Asta-i o absurditate. Subtitrarile sunt puse "la share" de catre pasionati. In cazul in care (prin absurd) cineva detine drepturi de autor asupra vreunei subtitrari, atunci ar fi OK. Pana atunci insa... cineva nu este destul de documentat, aberand putin in ceea ce priveste acest regulament TPU.

| bursuc001 a răspuns (pentru KNST):

Bună!

Nu e vorba de drepturi de autor asupra subtitrărilor, ci de drepturi de autor asupra filmelor pe care le descarci ILEGAL de pe net!
La acelea ai nevoie de subtitrare...
Dacă vezi filmul la Cinema sau îl cumperi pe DVD, atunci este subtitrat.

Toate cele bune!

Ok, dar NU am priceput de ce te "războieşti" cu mine! rolling on the floor
Sau vrei să-ţi dau "Ignore"?

Dacă nu-ţi convine ceva, nu ai decât să scrii la Contact şi Admina va vedea ce-ţi va răspunde...
NU am făcut eu Regulamentul TPU!

O seară frumoasă!

Sa-mi dai "ignore"? LMFAO. Cati ani ai? Aproape ca bag mana-n foc si pariez ca nu ai mai mult de 19 ani. Nu ma razboiesc cu tine. Am expus doar o parere personala intr-un spatiu public. Faptul ca o tot dai cu "regulament TPU" si "admina" este pur copilaresc si denota infantilism. Accept orice discutie in contradictoriu, cat timp sunt combatut cu contraargumente viabile, fara scoateri din context sau devieri vadit fortate.
Ca "userul anului" ar trebui sa ai o atitudine mult mai inteligenta in tratarea topicului. Raspunsul tau este o dovada clara a faptului ca titlul obtinut (userul anului) nu a fost acordat in mod obiectiv si in concordanta cu regulamentul TPU.
P.S. Vezi ce faci cu gramatica limbii romane, ca... geme dom' profesor Pruteanu!

Mda, văd că tu ai o "PROBLEMĂ", aşa că NU stau să-mi pierd vremea cu tine laughing

A-ţi expune o părere personală NU înseamnă să te "legi" de un anumit user!
Dacă ai avea puţin bun-simţ, NU te apuci să critici "părerea PERSONALĂ" a altui user doar pentru că ţie nu-ţi convine!

Ţi-ai luat IGNORE rolling on the floor

Tot faci pe "deşteptul" şi nu-ţi convine cum e Regulamentul...
Dar, în "inteligenţa" ta nemărginită NU ai observat că în momentul în care ţi-ai făcut cont pe acest site, ai ACCEPTAT "Termenii şi condiţiile" + implicit, ai acceptat şi acel Regulament pe care-l combaţi laughing

Pune mânuţa şi mai studiază!
Iar dacă nu-ţi convine, nimeni NU te obligă să-ţi pierzi vremea pe acest site!

Apropo de gramatică, vezi că tu ai mai multe PROBLEME la acest "capitol" rolling on the floor

O seară frumoasă!

Pai, da-mi voie sa te citez: "NU ai voie să întrebi de subtitrări la filme deoarece postarea ÎNCALCĂ Regulamentul TPU!".
In primul rand, a intreba despre o sursa de download pentru un film/subtitrare/piesa muzicala/etc. NU INCALCA LEGEA PIRATERIEI!
In al 2-lea rand, indicarea unei surse pentru download (asa cum probabil au raspuns cativa useri) NU INCALCA LEGEA PIRATERIEI!
Legea pirateriei este clara, ea incriminand fapta, in speta download in scop de obtinere de foloase materiale (hostare cu share la liber a elementelor protejate copywrite). Juristii specializati spun destul de clar ca "legea pirateriei NU CONDAMNA UN DOWNLOAD CARE URMEAZA SA FIE FOLOSIT IN SCOP STRICT PERSONAL".
Consider ca regulamentul TPU trebuie revizuit, cel putin din acest punct de vedere.
Daca exista o legislatie in vigoare, atunci ea trebuie respectata INTOCMAI, nefiind loc de interpretari si aplicari abuzive ale ei.
Numai bine si tie!

| dannyel86 a răspuns:

Daca pui doar denumirea filmului, nu cred ca ai probleme in postarea ta. Cu siguranta intrebarea ta incalca regulamentul sau exista cuvinte care nu sunt acceptate pe TPU. Spre exemplu, nu poti indica site-uri sau programe de descarcare care sprijina pirateria online.

| alexandrualind a răspuns:

Probabil intrebarea incalca regulamentul TPU.

| Vasi32 explică:

Am spus pur si simplu numele filmului și audio-ul (ca e tradus in romana cu audio în coreeană și doream în japoneză)