Te sfatuiesc sa citesti regulamentul TPU, respectiv raspunsurile la INTREBARI FRECVENTE. Daca nu ai incalcat nici o regula atunci poti cere reanalizarea continutului sters.
Bună!
Postările tale ( dar şi întrebările la care răspunzi ) TREBUIE să respecte Regulamentul TPU - vezi întrebările 12, 13, 40, 41 şi 42 din secţiunea F.A.Q :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
În cazul în care doreşti să aflii motivele pentru care postările ţi-au fost şterse, ai opţiunea "Reanalizează" sub fiecare postare ştearsă : dai click pe ea, Adminele vor reanaliza postarea şi vei primi un e-mail cu motivul ştergerii...
Toate cele bune.
Tine minte ce-ti zice unu mai trecut prin viata, nicaieri in lumea asta nu exista libertate de exprimare in adevaratul sens al cuvantului. Aici pe TPU nici nu poate fi vorba de asa ceva, cu atat mai mult.
Ei o fac prea fatis. Seamana cu Basescu, face chestii evidente, si totusi neaga tot. Si prostii cred...
Si eu am multe raspunsuri sterse si nu sunt jignitoare deloc, e posibil sa fie intrebarile sterse unde am raspuns si de aia si motivul. Am si 2 intrebari sterse dar scrie decat data nu si care anume.
Noh. deci asa ceva,,,,,,,,, Ce sa credem atunci de seriozitatea si corectitudinea celor care administreaza acest site?
Sunt prefacuti. Pacat. Am crezut ca aici poti fi sincer si poti afla raspunsuri utile si dezinteresate.
Adica, daca ii spun la cineva efectele acetonei, ii spun despre o poveste, despre un film - un comentariu, tot felul de chestii, unele chiar pentru cultura generala, cu ce D-zeu am gresit?,,,,,,
Oare mai are rost sa intru pe site-ul asta?
Depinde de site daca are filtru de limbaj, dar eu cred ca ar trebui sterse doar intrebarile repetitive de la o persoana, azi de ex.cineva a pus o intrebare ee 4 ori, si nu altele fara motiv. Parerea nea.
Http://www.tpu.ro/......istematic/
Mdap, "userul care nu ofenseaza niciodata pe nimeni", ce fata buna esti tu, mai faci si pe victima :)).Cu cine?
Ai de-a face c-un site de,, proscrisi", mister dezvaluit.Sa nu-ti uiti pantofiorul la iesire, cenusareaso :).
Din moment ce poti vedea postarea, inseaman ca nu e stearsa. Nu da exemple care nu sunt la subiect.
Cu ce ofensez aici? "
"Din nucleu de poate extrage cea mai mare cantitate de energie. Vezi energia totala a unui corp - formula dedusa de Einstein E=m*c, unde m e masa corpului [nu masa corpului in miscare] iar c e viteza luminii in vid c=3*10^8.
Deci, se poate extrage o cantitate enorma de energie, insa de asemenea, e si foarte periculos. Se pot disocia si afecta si alte nuclee, ale oamenilor si vietuitoarelor. "
"Voind - mod gerunziu
sa faca - mod conjunctiv prezent"
"Acetona este iritanta si determina leziuni la nivelul ochilor, nasului si gatului. Poate produce intoxicatie prin actiunea sa asupra SNC.
Are proprietatea de a usca pielea, favorizand astfel infectiile si inflamatiile.
Intoxicatia acuta prin ingestie se prezinta cu:
- tulburari gastrointestinale (greata, voma, diaree),
- cefalee, stare de neliniste,
- tulburari nervoase, pierderea cunostintei."
"Acele doua virgule izoleaza apozitia - "artiste""
"In basm este vorba de o fata foarte frumoasa, mi se pare ca e fiica unui rege, sau in orice caz a unui om bogat din familie aleasa. Are ambii parinti.
Isi petrece timpul prin gradina cu flori, insa se apropie vremea maritisului. Intr-o zi, chiar un personaj dubios si necunoscut o vede si se indragosteste de ea. O vrajeste (o saruta, ceva de genul, in timp ce ea dormea in gradina), iar cand se trezeste, zice sa il vrea pe un anumit tanar. Atunci tatal ei cheama toti baietii din familiile alese si da veste in tot regatul. Fata se uita la tineri, dar nu il gaseste pe acela ce a fermecat-o. In final ajunge tipul dubios, care avea o infatisare si mai dubioasa. Apoi, mai pe scurt, tipul ala dubios ce s-a indragostit de ea si a vrajit-o sa il iubeasca numai pe el era chiar un diavol. Tatal fetei a reusit sa o salveze din mrejele lui, insa a murit. De atunci, fata nu s-a mai casatorit, fiindu-i frica sa nu dea din noi peste acel necurat.
Mie mi s-a parut o poveste frmoasa si romantica : chiar si un suflet negru si rau se poate indragosti de o fiinta inocenta si frumoasa.
Merita sa citesti."
"Eu m-am gandit la urmatoarele:
- ajuta un copil/tanar de la centrul de plasament/orfelinat/neajutorat
- ajuta animalele parasite pe strada : caini, pisici - ca nu e vina lor ca niste mizerabili care merita spanzurati le-a tradat indrederea si iubirea, abandonandu-i in strada
- planteaza un copac / flori
- viziteaza azilul de batrani pentru a le mai face o bucurie - ca se mai gandeste cineva si la ei
- da de mancare la porumbei in orasul tau : firimituri, grau, seminte de tot felul, pufuleti, etc
- un oras mai curat - faceti curatenie in roas si adunati gunoaiele din parcuri, sau alte zone diverse unde credeti sau stiti ca nu se pastreaza curatenia
-un fruct pe zi ne face mai sanatosi - puteti strange de la fiecare cate un fruct si a-l dona celor care au nevoie
- o zi mai frumoasa :confectionarea diverselor obiecte de decor - flori din servetele, origami, etc - pentru a le oferi copiilor nefericiti: orfani, saraci, neajutorati, etc.
- troc de haine : organizarea unui targ de haine unde fiecare aduce ce nu ii place, ce nu mai poarta si da la schimb sau contra cost pentru alt produs
- organizarea unui targ de coafat / machiat diverse persoane : prieteni, oameni nefericiti, etc sau concurs de acest gen
- concurs : cel mai dresat caine" sau ''cel mai neascultator caine'' - pentru a starni si hazul spectatorilor
- organizarea unui concurs de sah, remi, desen - cel mai bun portret /peisaj/ desen abstract/etc/etc
- concursuri sportive
La concursuri ai putea de exemplu sa ceri taxa de itnrare 1 lei, sau asa, pentru a dona unor diferite persoane sau centre, etc - daca vrei
- spectacol : sceneta / moemnte comice, etc - unde iarasi, daca se vrea, se poate cere o suma modesta de 1 lei pentru a dona suma totala celor care au nevoie.
- cel mai bun bucatar - pentru preparate care nu necesita multe ustensile pentru ca nu aveti conditii
- cel mai talentat poet
- cel mai bun viitor politist - la circulatie, etc.
Bafta!"
S.a.m.d.
Te intreb, aici cu ce am gresit? Nu am chef sa fiu un stalker asa cum esti tu, sa gasesc ca si tu ai jignit cel putin odata. Eu nu inteleg de ce au fost sterse postari precum sunt cele de mai sus, unde nu am jignit pe nimeni. La acelea ma refer! Sper ca ai priceput.
1. Ba chiar este la subiect, nu toate rasp. jignitoare sunt sterse, am mai spus, adminii nu fac fata la tot avalansul de postari si comentarii/zi de pe tepeu, uneori, mai e si dupa considera. Cert este ca nu toate rasp. ofensatoare sunt sterse.
2.Cu nimic, dar se pare ca nu stii ca nu avem voie sa raspundem la intrebari care cer (ori pare ca cer, ca se mai fac si astfel de confuzii) rezolvarea unei teme pentru sc., asa cum nici astfel de postari nu au unda verde pe aici, ca tepeu nu este site de facut temele altora, si s-a mai precizat de n-spe mii de ori acest lucru pana acum.
Eu am patru rasp. sterse, le gasesc la,, Postari sterse de Admin", mi-au fost sterse datorita faptului ca raspunsesem la intrebari ce cautau rezolvari la asa zisele teme de casa, si de aceea.
3.Si eu am jignit cel putin odata, hai, mangaie-te acum, desi nu prea ar trebui sa ai o satisfactie din asta.Toti am jignit pe aici cel putin odata, in mod voluntar sau nu.
4. Bla bla bla, ba ti-ar placea ca cineva sa te mai verifice asa ocazional, doar stii cum se zice `stalkerul virtual e ca un mic fan din umbra`.Dar nu din partea mea.Sorry, esti prea neinteresanta, nu as avea de ce sa te stalkuiesc.De raspunsul acela al tau am dat ieri, privind la o intrebare de-a lui Inf., de intrebarea de aici, azi.Asa am facut conexiunea.
Nu ma mangai cu nimic, doar ca iti mai deschid ochii si te mai ajut sa cobori de pe piedestalul pe care te-ai urcat. Nu inteleg de unde vine atata ura... Si chiar mi se pare ciudat sa am un stalker. Iar acea zicala, e doar inventata de tine
Nu cred ca aveau dreptul sa imi stearga postarile, cand sunt pe acolo oameni care jignesc si au postari jignitoare. Adica, nu le sterg pe acelea, si le sterg pe cele care ofenseaza cel mai putin sau deloc - care ajuta si imbogatesc cunostintele. Asta nu inteleg, dar vad ca tu, nu stiu din ce motive, esti inversunat impotriva mea. Nu cred ca mai avem de dicuta, cand raspusurile tale sunt subiective urii pe care o simti fata de mine. Ce ai?
Te victimizezi, grav chiar.
Uite ceva mai jos sa te intareasca:
https://www.youtube.com/watch?v=ZSS5dEeMX64
Esti irascibil.
Astea nu fac si adminii, dar ai uitat ca si userii respectiv al acestui site, reporteaza fara motiv...
Noh, si? Adica, daca unul are te miri ce ciuda pe mine, nu inseamna ca daca da report, raspunsul meu se sterge... Nu are relevanta,,,, Adica, si in vremurile mai de demult, daca cineva zicea ceva rau de x, veneau si il luau, il omorau/aruncau in inchisoare, doar asa, din cauza unui punct de vedere subiectiv. nu am depasit acele mentalitati si timpuri?
La mine in rubrica apar doua raspunsuri sterse. Pe acelea le-am postat la doua intrebari care au fost raportate.
Este foarte posibil sa se fi raportat intrebarea, iar postarea ta sa nu aiba probleme, dar sa se dea delete pentru tot.
O alta varianta la care ma gandesc este ca raspunsul tau legat de efectele acetonei avea anumite link-uri „nepermise".
Cu alte cuvinte, daca filmuletul era piratat, ai incalcat regulamentul deja incurajand infractiunea de a pirata, chipurile. Bineinteles, daca ai recomandat vizionarea acelui film de pe un site de toreeeenteee, de exemplu.
Iti ramane sa intrebi prin Contact cu adminul acestui site de ce a fost sters raspunsul tau, care a fost motivul si acesta sa decida repostarea.
Inteleg. Eu ma gandeam ca, daca ai explicat mai pe larg, e posibil sa fi postat si ceva in plus, asa ca de aici concluzia. Pot sa deduc ca ori a fost raportata intrebarea, ori s-a facut o confuzie de orice alt fel. In cazul asta, te sfatuiesc sa ii intrebi prin Contact. Le mai scapa si celor de sus cate ceva, nu vad ce e cenzurabil intr-o astfel de informatie.