| Anemona2020 a întrebat:

Ma eu nu inteleg nu ai voie sa intrebi unde poti vedea o telenovela sau un film? Este neaparata nevoie sa cumperi filmul respectiv? Aici sunt o multime de intrebari asemanatoare de ce numai a mea e stearsa. Nu inteleg mi se pare o mare aiureala.
Numai ai voie sa privesti filme pe net sau care este problema? Sau trebuie sa le cumperi neaparat ca asa vrea TPU si nu te lasa sa ai raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| teo530 a răspuns:

Probabil in intrebarea ta ai cerut si un link iar asta se pare ca inseamna piratenie. Posteaza alta intrebebare dar fara sa ceri link, asa nu iti va mai fi stearsa intrebarea.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

TPU nu incurajeaza pirateria.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Regulamentul siteului interzice distribuirea de linkuri care încurajează pirateria (citește pct. 40 din http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente)

Toate întrebările/răspunsurile de acest fel vor fi șterse. Dacă nu azi, poate că mâine. Sau în următoarele zile. Dar, în final, vor dispărea.
Nu e necesar să cumperi DVD-urile, le poți viziona pe internet. Dacă nu le găsești, îți poți întreba prietenii în privat.

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

Yup, site-urile care nu protejeaza drepturile de autor si distribuie continut pentru care nu exista acordul titularilor de drept sunt ilegale. Drept urmare consumul unui film pe un asemenea site este ilegal. Pe aici pe la noi mai merg lucrurile, dar afara sunt oameni care au primit amenzi pentru accesarea unor astfel de site-uri.