| Fatamuntilor a întrebat:

Oare se va desemna Userul Anului si sunt acest an?
Sa nu mai are cine?rolling on the floor
Cei vechi au fost alesi, o noua desemnare nu mai este posibila...multi au plecat din motive de ei stiute, au ramas foarte putini!
Oare mai sunt fonduri pentru premii sau posibilitatea de varsa banuti in contul Userul Sef? Face Mos Craciun asta?rolling on the floor
PS. Data trecuta, acum 4-5 ani cand am pus acesta intrebare, adminii au si pus postarea!=D

10 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Cred că TPU va ieși userul anului rolling on the floor laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil ca nu
trebuia deja dat drumul la voturi daca faceau

| Fatamuntilor explică (pentru suntserios):

Cam in perioada asta s-a dat drumul la nomilalizari! Poate sunt sanse! Am verificat potarile mele pana am dat de raspunsul meu cam 15 -16 decembrie!

| Mosotti a răspuns:

Nu se stie dar asta nici nu conteaza de fapt. Conteaza sa ne intelegem, sa discutam omeneste, sa plece oamenii de aici cu chestii care ii ajuta sa-si rezolve problema pe care au pus-o. Sincer ar conta urmatoarea intrebare "care forum din ro e desemnat ca fiind cel mai serios ", asta conteaza. Nu conteaza nici premii nici nimic zic eu.

Dar in mod normal userul anului ar trebui sa fie ala care a raspuns si a ajutat pe cat mai multi sa-si rezolve problema pusa aici. Si chiar daca e desemnat, premiu este moral, faptul ca ai satisfactie ca ai facut ceva bun la cat mai multi, asta e cel mai mare premiu zic eu, nu e nevoie de fonduri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai are cine in afara de RAY. O sa-l puna direct pe el.
happy

| Fatamuntilor explică (pentru anonim_4396):

Sa fii membru activ, nu insemna ca si merita!
Vom vedea!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

N-am zis ca merita sau nu. Imi e indiferent. Nu te gandi ca am facut o propunere. big grin
El a fost ani la rand pe lista de propuneri, deci... nu a fost niciodata alt criteriu valid pentru admina de la TPU decat activitatea si nr de voturi. Nimic altceva.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Faptul ca a fost mereu pe lista și nu a câștigat niciodată zice multe.

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Dar ce zice faptul ca a avut punctaj foarte strans cu ceilalti useri propusi? Anul asta cine ar mai putea fi un concurent puternic? Exista macar alternativa la "popularitate" si "activitate"?
Are sanse foarte mari in continuare, atat timp cat va mai exista concursul asta de votat Userul Anului.

| Mosotti a răspuns (pentru Fatamuntilor):

In general corect, nu conteaza cate postari are un om, conteaza calitatea lor, sa fie si multe si bune, sa existe o confirmare a userilor ca acele raspunsuri i-au ajutat in problema lor! Si care are cele mai multe care au ajutat, ala sa fie desemnat, asa mi se pare okey, si fara premiu financiar neaparat. Daca unu a pus 100 raspunsuri si au ajutat 5, iar altul a pus 15 dar au ajutat, 10 asta merita.