Vezi tu, chiar daca incerci sa ajuti sincer o persoana, s-ar putea sa nu fie de acord cu parerea ta si, mai mult decat atat, sa aiba o parere total opusa. Unii posteaza intrebari, desi ei stiu ce raspuns si-ar da, sparand sa le confirme ceilalti raspunsul pe care il asteapta. Nu trebuie sa bagi in seama, ti-ai exprimat parerea sincera si folosind un limbaj civilizat, e problema destinatarului daca nu i-a convenit raspunsul. Poate din greseala a votat asa, personal nici eu nu stiu cum sa votez, pentru ca nu am mai facut-o pana acum si s-ar putea sa dau si eu vreodata un vot gresit, desi cred altceva. Nu are rost sa iti faci tu sange rau de asta.
Chiar nu poti sa dormi noaptea din cauza asta? Nu exista nici o alta satisfactie decit cea personala atunci cind ajuti pe cineva pe TPU, fundele si tricourile sint pentru copiii de 10 ani care chiar n-au ce face altceva decit sa stea si sa umple site-ul cu mizerii...
Nici mie nu-mi place sa vad vreun raspuns de-al meu evaluat drept eronat. Inainte era "stupid", suna mult mai bine si chiar ma inveselea. Nu stiu exact de ce, dar ma amuza ![]()
Nu-ti fa probleme din cauza asta, e o aiureala sistemul asta de vot... just smile!
Bună.
Probabil răspunsul nu a fost ceea ce vrea el/ea. Poate vrea ceva mai mult, ori dacă chiar este corect, asta este ciuda, ceva necunoscut pentru persoanele neutre care nu judecă.
Numai Bine!
Alex765431 întreabă: