anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Raspunsuri eronate?
Ajuti o persoana iar ea iti voteaza raspunsul eronat? Vreau sa imi spuneti va rog parerea voastra. Nu inteleg de ce exista o rautate asa mare. Nu ma revolt ci sunt foarte sigura ca raspunsurile mele nu au incurcat o persoana pana acum. Ce facem cu persoanele ce dau voturi incorecte? Nu ar trebui sa existe o dovada ca acel raspuns este eronat?

7 răspunsuri:
| Mareacluj a răspuns:

Vezi tu, chiar daca incerci sa ajuti sincer o persoana, s-ar putea sa nu fie de acord cu parerea ta si, mai mult decat atat, sa aiba o parere total opusa. Unii posteaza intrebari, desi ei stiu ce raspuns si-ar da, sparand sa le confirme ceilalti raspunsul pe care il asteapta. Nu trebuie sa bagi in seama, ti-ai exprimat parerea sincera si folosind un limbaj civilizat, e problema destinatarului daca nu i-a convenit raspunsul. Poate din greseala a votat asa, personal nici eu nu stiu cum sa votez, pentru ca nu am mai facut-o pana acum si s-ar putea sa dau si eu vreodata un vot gresit, desi cred altceva. Nu are rost sa iti faci tu sange rau de asta.

| KodrutZ a răspuns:

Chiar nu poti sa dormi noaptea din cauza asta? Nu exista nici o alta satisfactie decit cea personala atunci cind ajuti pe cineva pe TPU, fundele si tricourile sint pentru copiii de 10 ani care chiar n-au ce face altceva decit sa stea si sa umple site-ul cu mizerii...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, se intampla de cand a luat TPU-ul fiinta. Sunt "jdemii" de persoane pe TPU care voteaza alandala. Ce poti face cu aceste persoane? Nimic. Admiri inteligenta...asemenea utilizatori reprezinta in cea mai mare parte acest site.

| Yaesmin a răspuns:

Poate acea persoana nu este de acord cu parerea ta.

| Kaℓi a răspuns:

Nici mie nu-mi place sa vad vreun raspuns de-al meu evaluat drept eronat. Inainte era "stupid", suna mult mai bine si chiar ma inveselea. Nu stiu exact de ce, dar ma amuza laughing

Nu-ti fa probleme din cauza asta, e o aiureala sistemul asta de vot... just smile! happy

| LeMousiqe a răspuns:

Bună.
Probabil răspunsul nu a fost ceea ce vrea el/ea. Poate vrea ceva mai mult, ori dacă chiar este corect, asta este ciuda, ceva necunoscut pentru persoanele neutre care nu judecă.
Numai Bine!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Părerile sunt împărțite.
Pa, pa.