| andrwtsa a întrebat:

Salut sunt noua pe aici cum pot sa imi pun o poza la profilul depe TPU? si as vr sa stiu cum pot sa dau funda alteor pers si ce inseamna?
va multumesc de ajutor

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna Andrwtahappy si bun venit pe acest sitehappy intra la editare profil, si te duci la selecteaza o poza/imagine de profil, dai click pe alege, si ti se deschide un chenar, te duci in documentele tale sau unde ai tu poze, selectezi poza/imaginea dorita...
sper sa reusestihappy
Mult succes!

4 răspunsuri:
| đɾεαmεɾ a răspuns:

Pai in stanga paginii gasesti ceva de genu "Logat ca andrwtsa" acolo ai "Vizualizare profil"-"Playlist-ul meu!"-"Editare date logare" si "Editare profil", tu trebuie sa apesi pe "Editare profil" si pe acolo vei gasi numarate optiuni prin care se numara si cea de ati alege poza de profil! ....Cat despre cum sa dai fundabig grineasupra raspunsurilor pe care le primesti la o intrebare este cate o fundita gri iar cand pui clickul pe ea devine portocalie.Atunci cand vrei sa dai fundita, alegi raspunsul care ti se pare tie cel mai folositor si dai clic pe fundita aia de deasupra raspunsului...succes!

| Zipix a răspuns:

Iti voi raspunde doar la prima intrebare de oarece nu stiu raspunsul la a doua intrebare ca nu am postat nici o intrebare pana acum. Sa revenim

1. Da click la editare profil la chenarul portocaliu din stanga.
2.Da click modificare imagine profil sau asa ceva.
3.Alege o imagine din calculator care iti place.

Asta e tot.

| CautNume a răspuns:

Intri la "Editare profil": (chenarul portocaliu din stanga) si dai la "Rasfoire" (la "Selecteaza imagine profil") si dupa ce ai ales o poza dai la "Salveaza profilul". Succes!
Mai multe despre TPU http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Trebuie sa astepti 1-2 zile pentru ca poza trebuie aprobata de un administrator.

| CautNume a răspuns:

Am uitat sa scriu si despre funda prima data:
Atunci cand la o intrebare de a ta alegi raspunsul castigator, cel mai bun.Un fel de "multumesc".
Langa fiecare raspuns ai o funda gri.Dai click pe ea si ai ales raspunsul.NU trebuie sa ai funde ca sa poti da si NU trebuie sa dai funde ca sa poti primi. Funda inseamna si 100 de puncte.Multi cred ca daca ai multe funde devii Expert TPU, dar nu este asa.