NOname
| NOname a întrebat:

Votezi răspunsurile celorlalţi pe TPU? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?

Răspuns Câştigător
| DonAnonymius a răspuns:

Da,pentru că sunt unele răspunsuri inteligente care chiar merită punctate şi apreciate.Trebuie susţinute adevăratele valori.

94 răspunsuri:
| Damasc a răspuns:

Votez,ca toata lumea bineinteles,de altfel este singuru' loc unde as vota cu placere laughing.De ce? Nu stiu cum sa zic.dar eu unu atunci cand primesc voturi sunt mai incantat de cat atunci cand primesc funda, deoarece la voturi vezi parerea mai multor persoane in legatura cu ce ai comentat, sa nu mai zic ca este si distractiv intr-o oarecare masura, iar unele raspunsuri cum bine a mai precizat cineva mai sus...chiar merita apreciate.Dar tu? Tu votezi?laughing

| Abandoned a răspuns:

Cainii, pana si Seniori, n-au drept de vot! Noi latram in loc sa aruncam cu Nefolositori si Stupizi! Ham ham!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Flav):

Daaa, de-aia nu mai pot eu, sa ma cunoasca lumea. Heh oh go on. Ce nu intelegi ca m-am simtit acuzata din nimic si de-asta am reactionat? Nu pentru popularitate, crezi ce vrei.
Mda, ce sa iti mai povestesc, te-ai uitat adineauri in voturile acordate de mine si ai vazut ca pe prima pagina predomina Starter, care nu stiu cine e dar ma uitasem prin raspunsurile lui adineauri, in lipsa de ocupatie. Daca vrei sa stii cum am dat de un raspuns de-al lui, ma uitam in intrebarile Marioarei, erau niste raspunsuri interesante pe acolo si nu aveam ce face, nici chef de raspuns. A fost doar o coincidenta, ce sa ii fac daca m-a votat? Ti se pare ca l-am votat inapoi ca multumire? Eh, habar nu aveam.

Scuze, nu stiu exact la ce conflict te referi, ca am mai avut. De fapt ba da, cred ca stiu, era la o intrebare legata de mine? Ah, aia e o chestie personala intre mine si acel user cu stupidul. Nu ma pune sa iti dau explicatii.
De ce razi? Nu eu ii spusesem asa inital, dar nu stiam cum sa o denumesc. Oricum, nu am uitat ca totul e virtual si ca nu stiu cine e in spatele monitorului, deeeeci...
Ok, inteleg cum raspunzi tu, e treaba ta si mersi de lamurire. Cat despre cum eram initial, ti-am zis si eu ca ai dreptate, m-am prostit si ca voi incerca sa revin la stilul de dinainte daca reusesc.

Nu m-am bagat in acele conflicte din teribilism ci pentru ca urasc cand vad ca o persoana e acuzata pe nedrept, pentru ca stiu cum e. Si da, am facut o greseala ca mai bine imi vedeam de treaba mea si discutam in privat impresiile mele legate de certuri cu persoana ce o sustineam, fara sa particip. Ma crezi ca as da timpul inapoi daca ar fi posibil? Nu vreau sa ma bag printre cei mari si in chestii pe care nu le inteleg, dar de data asta am inteles. Si printre altele, nu cred ca mi-ai citit gandurile si intentiile.
Ce sa zic si de Ponei', ca nu ma sufera, la fel ca pe altii, dar nu prea cred ca se gandeste la mine asa mult, ci la cum formuleaza raspunsul si de cine sa se mai ia ca sa aiba ce scrie. Poate gresesc, dar asa imi pare.

Ok, bine ca te mandresti. Si eu sunt romanca in ciuda bronzului, dar aia e partea a doua. Desi ziceai ceva pe acolo de romani, ca asa ne sta in fire si nu stiu ce, de-aia intrebasem. Daca mai poti, hai sa mutam conversatia/disputa in privat, sa nu zici ca stric intrebarea.

O seara frumoasa.

NOname
| NOname explică (pentru Legiuitoarea):

Legiuitoarea: "Nu, pentru că nu doresc să intru în conflict cu ei".

Nu orice vot ar putea să creeze şi conflicte. Dacă votezi, nu înseamnă că trebuie să votezi neapărat şi negativ sau la subiecte aprinse (gen "Religie", "Politică", etc.).

Dacă la o întrebare gen "Consideraţi că educaţia este importantă pentru viitorul unui copil?" votezi pozitiv răspunsurile care promovează educaţia (şi cu care bănuiesc că eşti şi tu de acord), nu văd cum ai putea să intri în conflict cu cineva din acest motiv şi cine ar putea să aibă ceva cu tine. Din contră. Doar ai susţine o idee Pozitivă cu un vot Pozitiv. Mi se pare de bun simţ şi foarte benefic, pentru că votul tău (sau lipsa lui) ar putea să influenţeze părerea/mentalitatea tineretului, nu crezi?

| Abandoned a răspuns (pentru NOname):

Eee, abureli si cu voturile, ex-stapana NOname! Tinerii destepti sunt destepti si n-au nevoie de voturi ca sa se convinga de inteligenta sau utilitatea evidentiata de un raspuns. Cei mai putin inzestrati cu ratiune vor vota oricum mereu abuziv si nu vor tine cont de ele. Eu nu votez! Dar de raportat, o fac cu mare placere! Mai ales ce-mi mai place sa mananc temele copiilor puturosi! Un deliciu! Dar nu fac fata singur! Sa ma mai ajutati si voi, ca vorba lui greece12, fac indigestie daca-s doar eu, de unul singur.
Inca ceva, cei mai multi de pe site tin cont de cantitatea de voturi, nu de la cine vin voturile! Asa ca Legy poate face ce stie ea mai bine! Nu o putem obliga sa voteze si ea...ca sa fie in randul altor useri de pe TPU. Stie ea ce face. E fata inteleapta.

| 19marian60 a răspuns:

Daca vad ceva care imi place sau e foarte interesant votez.

| JeSa a răspuns:

Inainte de toate, vreau sa spun ca- stiu sa apreciez munca oamenilor din aceasta comunitate. Asadar, da, le votez.
Si, pe langa toate acestea, stiu sa le mai si discern raspunsurile - utile, de cele - inutile, acordandu-le calificativele de - inteligent; folositor; amuzant; nefolositor si/sau stupid.
Numai bine.

NOname
| NOname explică (pentru Abandoned):

Aky-cel plin de energie şi pus pe ucis teme, dar eu nu tot de cantitate vorbeam? Cu cât un răspuns bun/pozitiv/constructiv are mai multe voturi pozitive, cu atât este luat mai în serios şi invers.
(Fiind câinele TPU-ului cred că ai obsevat demult acest lucru, dar mârâi acum la mine, pentru că nu te-a scos Cătălin la plimbare, nu?)
Aşa că aici nu e atât vorba de Legy (cu argumentul căreia n-am fost pe deplin de acord, pentru că un vot nu întotdeauna înseamnă conflict), cât de noi toţi. Putem să ne exprimăm părerea şi prin vot şi în acest fel să susţinem/evidenţiem ideile bune, care ar putea să ridice această societate din mocirla în care a ajuns, care ar putea să-i îndrume pe cei mici, să-i ajute să-şi formeze nişte pareri sănătoase, ferme, corecte, bune...

Dacă un răspuns gen "Cititul este un lucru benefic" ar strânge zeci-sute de "stupid" şi nici un "inteligent" doar pentru că unii dintre noi "n-au vrut să se implice în conflicte", sau preferă să spună în cuvinte că nu sunt de acord, sau fac greve, sau au propriile sale reguli/principii în care s-au încătuşat singuri şi care îi împiedică să voteze, mă întreb: Oare câţi n-ar începe să se îndoiască de beneficiul cititului? Şi sunt mii şi mii astfel de exemple.
Ca răul să triumfe, e suficient ca cei buni să nu facă nimic.

Înţelegi, Aky, sau nu-nţelegi?

Pai nu stiu... daca-mi dai vreun Scooby Snacks, poate... poate incerc sa inteleg.

NOname

Aky, s-a facut.
http://woldfitness.com/......e-book.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poneiule, auzi, dar ia du-te tu in ritm de galop la Stiinta si Filosofie, abureste-i pe aia, nu pe mine!
Eu ma duc la "Adolescente/i". Chiar am sa o fac. Insa stii, eu macar nu aburesc ca tineeeee! Hai, dati 2 copite peste bot si nechezeste mai incolo, ca ma incurci in drumul meu spre adolescenti, ca e ultima statie si destul de mers!

NOname
| NOname explică:

Gata, nu vă mai certaţi, vă rog eu mult.
Încercaţi să lămuriţi toate neînţelegerile în privat. E cel mai bine aşa.

| NickiMinaj a răspuns:

Votez rar, in principiu atunci cand raspunsul cuiva imi starneste apreciere/dezgust. nu prea imi pasa de conflictele de pe-aici...

| corolav a răspuns:

Dragă NOname, îţi mulţumesc de întrebare dar nu ştiu încă de ce m-ai ales şi pe mine pentru acest chestionar.
Eu sînt un tip destul de în vîrstă, cu destule cunoştinţe de ordin general, chiar mult peste medie ( a se vedea răspunsurile corolav la TPU), cred eu, dar nu prea priceput în lucrul pe calculator, în limbajul folosit pe calculator, mai ales de către cei tineri, şi de aceea poate şi răspunsul meu nu va unul prea isteţ la acest moment.
Mă întrebi dacă votez răspunsurile celorlalţi. Ei bine, eu nu ştiu unde artrebui să votez şi dacă aş avea vreun drept să votez. Văd că undeva sub unele răspunsuri există nişte opţiuni pentru nişte claificative dar am considerat că acele locuri marcate cu opţiunile folositor, nefolositor, amuzant, inteligent sau stupid ar trebui să aparţină adresantului) primitorului răspunsului ) şi unui terţ care să-şi dea cu părerea asupra răspunsului.
Am găsit şi eu, în ultima vreme cîteva răspunsuri de excepţie şi m-am adresat direct expeditorului răspunsului apăsînd pe tasta " răspunde " şi completînd opinia mea undeva în josului răspunsului.
Nu am făcut caz de răspunsurile mai puţin fericite, mai puţin isteţe, în schimb am ripostat, poate cumva caustic vis-a-vis de unele întrebări dau solicitări cretine sau care vădeau expediate de nişte persoane profitoare ( vezi adinuţa) şi nedispuse la muncă, la o conduită morală sănătoasă. Cam atît, deocamdată!
Cînd voi deveni şi eu mai priceput în aceste jonglerii pe internet probabil că voi avea mai multă personalitate şi aş putea fi mai dezinvolt în unele situaţii sau eventuale alte chestionare.

NOname
| NOname explică (pentru corolav):

Domnul Corolav, mi-a plăcut răspunsul Dumneavoastră, însă aş vrea să vă recomand să citiţi Întrebările frecvente/Regulamentul http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente, pentru că am văzut că mai faceţi temele copiilor, ceea ce este interzis pe TPU, dar probabil încă n-aţi aflat. Plus, cu această ocazie veţi afla şi cum se votează (iar "de ce" au explicat deja ceilalţi mai sus).
Succes şi numai bine!

Fie! Voi vota si eu!

| PotHed a răspuns:

Salutare NOname,

Nu prea sunt active pe site, prefer sa dau un raspuns bun (in opinia mea) decat 10 raspunsuri aiurea, simple si suprficiale.
In ceea ce priveste votarea raspunsurilor sau notarea intrebarii, da le votez in functe de reactia pe care am avut-o cand le-am citit.

=P

| SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili a răspuns:

Nu,ca-s junioara stapana.Dar poti vota tu in locul meu.

| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Pentru ca poate merita sau vrea sa stie ce parere are cel ce intreaba, de raspunsul lui.

NOname
| NOname explică (pentru SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili):

Hai că eşti pe-aproape. Mai vreo 70 de raspusurile şi toate uşiţele îţi vor fi deschise.
Va ieşi o Seniorită frumoasă din tine, să ştii.winking

| SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili a răspuns:

E comestibila insecta aia?

| Abandoned a răspuns (pentru SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili):

Nu stiu. Pe el! Ham ham ham ham ham ham ham!

NOname
| NOname explică (pentru SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili):

Încearcă, dar vezi să nu faci indigestie. Plus, rabia se transmite foarte uşor. Merită să rişti?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili):

Marş!

| SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili a răspuns (pentru Abandoned):

Daa! Tu il prinzi, iar eu il mananc. Daca vrei iti las tie aripile.

| Abandoned a răspuns (pentru SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili):

Ok. S-o prindem mai intai! Insectele astea nu pot fi prinse ca pisicile...

| SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili a răspuns (pentru anonim_4396):

Se zice ''zat'', nu vezi ce sunt? lui Aky sa ii zici mars happy.ai o insecta la avatar si de-aia intrebam, si mi-ai si stricat pofta de mancareeee.Cred ca tu esti insecta aia zburatoareeeee careeee transmite nu stiu ceeee epidemieeeee! stai departe de mine, nu ma ciupi, nu vreau sa fiu asa naspeta.

| Abandoned a răspuns (pentru anonim_4396):

Era zât! Ne-ai încurcat!

NOname

Ce frumos e când e dragoste şi pace între animale,... măcar între cele sănătoase.batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili):

Iartă-mă! Nu am fost destul de explicit, despre insectă. Trebuie să o iei în gură, să o plimbi uşor cu limba, apoi îţi vei putea da seama despre comestibilitatewinking

Întrebări similare