E 14 nu e 0 pentru ca 0 se inmulteste numai cu acel 1 pentru ca intai sa face inmultirea si apoi adunarea si scaderea. Daca era (1+1+1+...+1)x0 atunci era 0.
PS:stiu ca e T/A dar am vrut sa dau un raspuns corect
Nu era intrebare de t/a dar nici nu aveam unde sa o pun. AM vrut sa vad cat de multi prosti sunt pe aici, acum vad cum de au picat bacul mai mult de jumate. daca nu-s in stare nici macar o adunare sa faca. Sa fi vazut cat de multi au raspuns 16 pe un alt site!
Dudes, nu e 0, pentru că 0-ul se înmulțește cu ultimul 1.
Vă credeți voi șmecheri dar de fapt se face 14 + 1 x 0 = 14 + 0 = 14.
Te bagi în seamă aiurea? Ai nevoie de atenție?
Du-te în parc și dansează goală pe bani...acolo o să îți dea atenție mai mulți.
14!
Pentru ca PRIMA ORARA SE EFECTUEAZA INMULTIRILE SI IMPARTIRIL, aici neavand impartiri prima oara se efectueaza inmultirea 1x0=0.Apoi oricine putea face niste adunari si scaderi de clasa intai.REZULTATUL ESTE 14.
Pardon scuze 14pentru ca zero sa inmultit doar cu unul! scuze! acum m-am gandit mai bine! oricum eu sunt a treia!
Si ce te scuzi ca esti a 3a. in ziua de azi copii stiu sa scrie si sa citeassca de la gradinita! Tu unde traiesti in cucuietii din deal?
Pai si eu stiam sa citesc de la gradinita,domnisoara stie tot, pe noi nu ne-a invatat invatatoare din astea, domnisoara stie tot!
*Diriga mode on*
Da 14 pentru ca 0 s-a inmultit numai cu un 1, nu cu toti.
*Mode off*
LisaJulie întreabă: