Unu+una=? Cine stie cum se rezolva acest calcul, primeste fundita.
Cum sa fiu de acum? a)bun si dragut. b)rau si sadic.
Misterele Universului: 1.De ce Pamantul e patrat? 2.De ce lamaia e mai dulce ca mierea? 3.De ce e fierbinte zapada? 4.De ce zboara gaina? 5.De ce pluteste ciocanul in apa?
Mereu m-am intrebat, oare cum credeti voi ca arat in realitate? >:)
Cum se joaca Bambilici?
Deci...Acum ca plec, vreau sa las un fel de "testament": Furculingura il va primi pe sobolanul Steve McQueen EuETARE si AllleAlllexa vor primi cate o cutie de sticla Miku va primi posterul ala cu Hatsune...? (mai mult)
Bataia ustura? Sau macar gadila?
Pretenasi',mi-am atins data expirarii pe T/A.Eu am plecat,pa! P.S: Furculingura, ti-l las tie pe Steve McQueen.
Ce?! L-ai lasat sa scape?! Esti nebun, treci si cauta-l ca de nu te includ in meniul serii!
Nu vrei sa ma mananci? Am gust de orhidee!
Http://www.youtube.com/watch?v=4df9Eq8iuUc&feature=share&list=LLWkUAMCTGPOCxCp2COdBqJw Sunt nebun sau nu =)))
Auziti cand dau funda cuiva imi ia din funda mea adica eu am 10 funde si dau o funda cuiva o sa am 9? sau daca o dau mai am 10 adica numi ia din funde! spuneti- mi ca dau funda orice ar fi chiar daca...? (mai mult)
Unde? Cine? Cand? Cum? De Care? Ce fel de? Sunt confuzzz :o
Care imi spune in cel mai elegant mod ca prietena mea e proasta primeste funa! Sa va vad
Familia nr. 1: Familia Tastatura.Momentan, fac parte din ea: Mama: Miku(fosta STYAOS, aia cu nume japonez) Tata:- - - - - (cautam) Fiice:Eu(Ani28), AllleAlllexa, Furculingura, EuETARE, SulclDålтяоuвlê ...? (mai mult)
In tara asta avem o vorba: Ceea ce Basescu nu stie, pe noi nu ne poate ranii!
Cine a spus asta? Tu vrei bataie? Mancate-ar Lucifer si Satana!
Acum ca a venit asa zisa boala a familiilor eu zic sa facem 2 3 familii cu nume amuzante : Ciocalteu Spavarache si Cuculetz :)) ce ziceti?
Care se descrie cel mai amuzant primeste funda!
Bun, Unica mi- a zis ca ar fi misto sa fac un featuring cu ea, deci, sa stabilim, amandoi am lucrat la fel de mult la melodie. So, Enjoy. 99 Production, You know me, Yo, Speed is back with...? (mai mult)
Cu cine de aici de pe T/A ați face amor? Sau dragoste...sau cum vreți să-i ziceți.
Aţi observat că la Temple Run 2, când joci cu fata şi ea cade, scoate un sunet de parcă ar avea orgasm în acel moment?
Mi-a venit ideea asta aseara. Asa ca va intreb si pe voi: Vreti sa facem famiili pe T/A? Si inca ceva... Daca sunteti de acord, cine vrea sa fie mami sau tati meu? :o3
Tu unde ai vrea sa fi acum?
Speed, il iei frumos pe Expert de mana si mergeti sa- l cautati pe Steve McQueen! Pentru cine nu stie, Steve McQueen e sobolanul meu cacaniu in dungi.Cine l- a vazut este rugat sa nu il dea de mancare...? (mai mult)
Twix-ul stang sau twix-ul drept?
De ce m-ai lovit?!
Ce ziceti sa imi schimb numele in Regurgitoarea?
Hm. Ce ati face intr-o situatie ca asta? :3 http://www.youtube.com/watch?v=vXTyn673fmU
Cu cine de aici de pe T/A ați face sex? :>
Ajutati-ma! Am ascultat melodia Marabou cantata de Antonia, dar numai stiu cine o canta si cum se numeste :( cine ma ajuta?
Doar eu in viitor imi voi cosplay-ia* copiii? *cum naiba se spune
Http://www.cinemagia.ro/stiri/top-10-cele-mai-celebre-printese-disney-din-toate-timpurile-14129/ Prinţesa mea preferată e pe locul 3 :x Dar a voastră?
Spune- ti faze penibile.Fie auzite, fie intamplate, fie imaginate(ceva care se poate intampla) si daca puteti da si un fel de raspuns. Ceva de genu: Esti pe o banca cu fata de care iti place, vorbesti...? (mai mult)
În ochii voștri voi rămâne mereu o fetiță? Cu fundiță? :o3
Credeti ca unele dintre filmele cu extraterestrii de pe internet (de exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=ovIFBymZUFo ) pot fi reale, teoretic macar daca nu practic? e posibil?
Ce parere aveti, v-ati dori sa fiu noul vostru papa? Citi toate versurile si ne intalnim la confesiune: http://www.youtube.com/watch?v=_Mbxe33BYW8 ;)
Ce ascunzi de mine acolo la spate?
Cum ma caracterizati voi pe mine? Ca sunt curios sa stiu care...
Care este cea mai pretioasa persoana din viata ta, pe care nu o vei putea uita niciodata? (in afara de familie)
Sobolanul meu, Steve McQueen are de 2 ani(in ani omenesti, 2 saptamani)o relatie bazata pe interes cu hamsterita vecinei de la 4.Mai nou, s- a indragostit de ornitorinca vecinului de la 9 si vrea sa...? (mai mult)
Care este cel mai amuzant lucru pe care vi s-a intamplat vreodata? :) la cel mai amuzant ii dau funda!
PaparatiiT/A - Nr. 1 : Din culisele T/A T/A, o categorie ravnita de multi, o categorie cu totul si cu totul aparte. Dar sa lasam porcariile astea, cum am mai zis, nu- mi place descrierea. Din...? (mai mult)
Cum deschid un fisier cso? Dau funda pentru un raspuns bun!
Stiu ca intrebare asta e peste tot, dar ce ati face daca ati fi invizibili pentru o zi? Eu una as pipaii baieti buni ( am deja o lista >:) ) si as fura o drujba si cateva bilete spre Japonia.
Ce alegeti? 1.http://www.catavencii.ro/uploads/files/2012/11/28/50b5ca54e06c0/10.jpg 2.http://www.aceshowbiz.com/images/wennpic/justin- bieber- 40th- anniversary- american- music- awards- 06.jpg 3.http://www.antena3.ro/thumbs/big/2012/01/09/satana-...? (mai mult)
Istoria T/A- ului... Acum mult timp T/A era un regat unit, pașnic și flocosibil însă în ultimele luni țârani de la D/S au invadat teritoriul nostru și astfel regatul a intrat în război. Toți...? (mai mult)
Ce sa fac daca un copchil de 7 ani a spus ca vrea sa ma omoare?
Http://sfaturi.eva.ro/dragoste/sex/pot-ramane-gravida-daca-introduk-un-pix-in-parter-45759.html Ce sa mai... Sfaturi pentru saraca noastra perversa cu pixul?
Ce-ar fi mai umilitor pentru tine? 1.Sa te bata o fata neajutorata! 2.Sa-ti iei bataie de la Justin B, 3.Sa te snopeasca in bataie un pensionar!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Esther100 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?