Ce mă enervează acei copii care se cearta pe internet încercând să își gaseasca unul celuilalt greșeli de ortografie. Pe voi nu?
Dacă Superman era așa de deștept de ce purta chiloții peste pantaloni?
Pot sa imi spal noul laptop?! :)
Pot sa imi spal noul monitor?! :)
Spunteimi si mie un banc cu profesori si cu blonde care este cel mai amuzant banc castiga Fundaa! La treaba
Tu mi- ai ascuns hârtia igienică? :- w P.S: Dacă vreți să răspundeți ceva de genu' : nu eşti amuzantă şi nu impresionezi pe nimeni cu talentul tău incredibil de prost., o să. o săă. VĂ...? (mai mult)
Care este cel mai tare banc cu olteni? cel mai amuzant castiga funda!
Tie iti "place" manelele? o.o
Dc nu se poate raspunde la urmatoarele intrebari? :)) De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung? De ce soldatii Kamikaze purtau o casca? De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile ...? (mai mult)
Vreau sa va fac cunostinta cu noua mea prietena.Am lasat- o pe Bianca Dragusanu, iar acum cred ca este o alegere perfecta.Voi ce parere aveti?:) http://www.google.ro/search?q=POZE+ fete+...? (mai mult)
Să presupunem că aş cădea de la etajul 6, beată,drogată, cum vreţi voi. Ce aţi face?
Pe 1 aprilie am o activitate la scoala si se vor spune bancuri.Ma ajutati si pe mine cu niste bancuri? Cele mai bune, pentru ca vreau sa fac pe toata lumea sa rada :D. Funda :o3
Unde sunt ingropati supravietuitorii unui accident de avion produs intre Romania si Bulgaria? :>
Te gandesti sa iesi afara, cobori scarile si vezi un sobolan alergand spre tine.Ce faci?
Cate roti are vaporul?
Dacă-ţi dau o ciocolăţica, eşti cuminte?
În preajma unui cocotier foarte înalt se află 4 aninmale : - un leu - o maimuţă - o veveriţă - o girafă Cele 4 animale hotărăsc să se ia la întrecere. Care animal va ajunge cel mai repede...? (mai mult)
Sunt traficant de capuri, maini si picioare de la oamenii din LEGO. Ajutorrrrrrrrrrrrrr ce sa fac? Ma urmereste politia din LEGO CITY!
O mica intrebare.Am ajuns pe o insula pustie si o sirena ciudata se tot holbeaza la mine.Ma gandesc sa ma urc in palmier si sa o lovesc cu nuci de cocos...ce ma sfatuitit?
Voi ce ati face daca ati fi intr-unde desen animat preferat (da, de pot pune si tom and jerry) de data asta dau funda la cel mai amuzant raspun si sigur o sa fie Ashadow pentru ca ma uimeste
Hi TPU! Scrieti aici cel mai amuzant vis al vostru! De exemplu eu am visat odata ca ma urmareste o rata de 2 metri cu un fierastrau si purta o masca de asasin, pe terenul de sport! :)))Dau funda la cea...? (mai mult)
Hey,spuneti-mi cel mai politicos mod pentru imi zice ca sunt poasta!(P.S.este doar o gluma :)), nu o luati in serios)
De ce atunci cand te afli pe o bicicleta nu trebuie sa pedalezi continuu?
Vreau sa imi dati si mie cateva bancuri de pus la status dragute.Nu vreau bancuri nesimtite.Dau funda! va pup:)
Hai sa vedem cata imaginatie aveti. Incercati sa dati un raspuns la urmatoarea intrebare: Ce ii spune o chitara celeilalte?
Uneori ma intreb"unde erau acele intrebari hazli la care radeam in hohote la raspunsurile lor"? De ce nu mai aveti inspiratie? De ce va bateti joc de mine? De ce nu vreti sa zambesc? ...? (mai mult)
In cat iti trimit mail-ul pentru a-ti cere adresa cei de la TPU in cazul in care castigi tricoul?
O intrebare ciudata: Daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam...? (mai mult)
De ce toata lumea isi bate joc de Fuego?
De ce atunci cand ma lovesc la nas ma doare ochiul si cand ma lovesc la fund ma doare urechea? Ceva paranormal? Auuuu, acum m-am lovit la mana si ma doare burta! Ce sa fac, sunt disperat!?
Vreau si niste bancuri AMUZANTE! Maxim 5 minim 2 Pa
Cum se numeste melodia Gangman Style cantata de Psy si cine o canta?
Ce se intampla daca bag degetele in priza? :) Uimiti-ma! :D
Fratilor, de pe o scara de la 1 la 10, care e culoarea voastra preferata din alfabet?
Tu pe ce melodie adormi cel mai repede? Eu pe asta: http://www.youtube.com/watch?v=CG9cTZcQouI Ma simt atat de linistit si in siguranta cand o ascult, nu m- am intors cu capul in spate numai de ...? (mai mult)
De ce mama nu ma lasa sa imi rad spranceana stanga? Adica,frate, mai am una.Plus ca nu le folosesc nici pe una dintre ele macar.
Cum să-mi plantez cartofu` di la Gigel? Că nea Ion nu vru să mă-nveţe...
M-am gandit sa pun o intrebare aici la T/A ca sa par amuzant: Ce credeti ca fac in seara asta?
Sal TPU. Doresc niste bancuri. Cel mai tare banc primeste funda.
Nu am mai intrat demult pe aici, mi- a fost dor de voii! Da, mi- am luat un sicriu dupa cum am spus am dormit cateva nopti in el totul a fost ok pana acum cateva zile cand intr- o dimineata ...? (mai mult)
vreau sa-mi iau o Pisica-florescenta-care-isi-schimba-culoarea-si-cu-coada-de-leu si o oaie-curcubeu.Se intele bine aceste doua specii?
dati-mi cea mai tare replica de insultat pe care o stiti. Dau funda pentru cea mai tare!
Stateam asa, si m-am gandit: Hami nu e animalul potrivit firii mele! Ce animal sa-mi iau? Oita-pitipoanca-cu-tricou-cu-Fuego nu vrea ca o arunc pe geam! Deci ce animal sa-mi iau?
Dacă aţi avea o carieră în televiziune, ce fel de emisiune aţi face şi cum s-ar numi?
Cine scrie cea mai buna replica pe care o stie primeste funda.P.S.Replica poate fi de agatat, te insultat etc.
Vreau sa imi fac o pagina de facebook si vreau sa ii pun un nume amuzant, ma puteti ajuta?
:o3 Aş vrea să îmi spuneţi mai multe vorbe faine, nuştiu cum să mă explic cum ar fi " Suge o ceapă! ", " Eşti proastă de dai în gropi. " sau " Pute prostia'n tine. " Chestii de ...? (mai mult)
Imi spuneti niște porecle la numele de Timi(Timeea) Vă logg:o3 dau fundita:>:* vă pup:*
Dati-mi si mie niste comicuri sau faceti voi niste comicuri si postatile aici: Incep eu: http://imgur.com/nonRqhh
care este puterea ta fvorita 1. zborul(sa dai cu capu in avioane) 2.telepatia(sa iti bati joc de prosti) 3.sa citesti gandurile(sa vezi cati te injura) 4.telechinetica(sa arunci cuiva ceva ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!