Ce mai fac piticii de pe creierul tău?
Http://www.youtube.com/watch?v=0_joji-SGeU&NR=1 Va mai amintiti?
Dacă viaţa iţi dă lamâi...le dai la Canguri. Voi aveţi lămâi?
Cat este radical din apa la puterea usturoi? cine ghiceste funda
Cine pute de împuțește casa?
Inchideti ferestrele si baricadati-va,a scapat un hipopotam de la zoo, puteti scapa de el doar lovindu-l in cap cu... *răpit de hipopotam*
Daca latra un caine la tine, "latri" si tu la el? :D
Vreau povesti amuzante,intamplari haioase,fara site-uri sau link-uri,doar intamplari traite de voi sau prieteni,funny, funda:*
Ultima oră de chimie in a nutshell: http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/29517517.jpg
HELP! Ma fugareste Basescu calarind un T-Rex, ce pot sa fac?
Știți ( pe TPU ) un băiat drăguț, de aceeași vârstă cum sora mea ( ea are 6 ani ) și sensibil pentru sora mea?
De ce poartă elefantul pijamaua roz?
A ce vă miroase naşul?
M'e foame :)))). Vreau mancareeeeee! Imi dai? :D;;) =)).
Ce ai face daca prietenul/prietena ta cea mai buna ar iesi in oras si la club cu iubitul/iubita ta?
De ce toata lumea il uraste pe traian basescu? =))
Am 9 ani si m-am uitat la spioanele acum ceva timp. Vreau sa stiu cum pot sa ma fac si eu spion. Am inteles ca Tom si Jerry sunt managerii... Aveti numarul lor de telefon?
Ba, cate ore are secunda urmatoare? Dar saptamani? Dat luni?
Am taiat porcul. Cui ii pofta de sorici?
Ce ai face daca l-ai intalni pe Chuck Noriss?
Am baut heliu.Ce pot sa fac?
E adevărat acel moment cînd cineva te întreabă: Cît ai dat pă papucii/bluzele/prezervative, etc...şi voi răspundeţi: - Pasu'di mii ( în loc de patru sute dă mii ) - Cinsu'di mii; - Treisu'di...? (mai mult)
De ce nu ai vrut să mergem la o cină sub lumina lunii și să dansăm?
Cine are incredere in a lui SNC?:D
Ai si u un aiphon?
Intro zi m-am uitat la TV. si a aparut bobasponcas in camera. m-am speriat. dar bobasponcas nu dizparuse. ce sa fac? ps : pe pisica vecinei o cheama mihaela. azu kuey jokui mokui vukei bukai
Între timp, la Dragoste şi Sex... http://i.imgur.com/Dv8TA.png
Caut un hamster, oricare rasa.....in Tulcea~la petshop-uri sunt 30 de lei..eu vreau mai ieftin~Plz cineva?
Cum vad ca aceasta categorie a devenit foarte amuzanta, vreau sa fac o intrunire a vechilor utilizatori (daca ar mai exista asa ceva) si sa le cer parerea. Voi ce credeti despre cele intamplate? Ati...? (mai mult)
Hei hei! Vreau niste sms.uri de trimis gen "Azi e ziua mondiala a bolilor mintale.Trimite si tu un sms unui prieten handicapat,asa cum am facut eu, si ii vei aduce un zambet!:)) Va rog!:o3
Un barbat a trebuit sa mearga pentru o ora prin ploaie, fara umbrela si fara altceva pe cap. Cu toate astea, parul lui nu s-a udat. Cum e posibil?
Buna seara TPU! Deci astazi este o zii importanta! Halloweenul!:)La scoala am ogranizat cea mai interesanta petrecere!:)Poate ca este prea devreme insa ne- am distrat de minune! Asa ca vreau sa va intreb...? (mai mult)
Cum astazi este halloween, voi incerca sa va sperii.Atentie,cei slabi de inima sa nu se uite, este ceva ingrozitor! http://tzup.files.wordpress.com/2009/04/red-balloon.gif?w=510
Voi mergeți măcar cu liftul, fagurilor?
Ce căutați în baia mea?
BUna TPU! fiti atenti, va rog! din seria de cuvinte oamenii, mangaieri aiba, scoata transcrie termenul in care dftongul poate fi un hiat? va rog din suflet TPU, raspundeti cat de repede se poate va ...? (mai mult)
De ce in desenele animate majoritatea personajelor au 4 degete sau 3 si foarte rar 5? sper ca e bine categoria
Rezolvati urmatoare ecuatiie: Radical din branza la puterea ceapa
Ba, cateluni are saptamana asta?
Buna TPU.Ma numesc Cardos Mihai si am o mare problema, din greseala am dat slobozit aseara toate tastatara si astazi am incercat sa o curat da nu am reusit(s- a lipit) asa ca am lins.o si a mers...o sa...? (mai mult)
Scuzati!:)Eram cu gandul in alta parte cand formulam intrebarea..Citeam un status de pe yahoo si musai am inceput sa copiez statusul:)). Intrebarea mea este urmatoarea:Daca ai putea sa iti pui o dorinta...? (mai mult)
E adevarat ca Adobe Reader a fost acrobatic pe vremuri?
Pariu ca ai citit intrebarea asta cu mana pe mouse! asa-i? de unde stiam oare am folosit magia :)) credeti in magie?
Daca ar ateriza langa tine un OZN ce ai face? Te-ai speria si ai fugi? ai tipa? ai sta acolea ca prostu sa vezi ce iese dinauntru?:))
Stiti cantecul ala:"In padurea cu alune Aveau casa 3 pitici, Vine pupaza si spune:"Simtomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscedent...? (mai mult)
De unde descarc sunete din roboti
Ce s-ar intampla daca T/A nu ar mai exista? Ar mai exista Mos Craciun sau ne-ar blestema dracu?
Ce s-ar intampla daca Halloweenul s-ar combina cu Craciunul?
Care e primul cuvant care iti vine acum in minte?
Pot sa ma teleportez in spatiu? dar in interiorul unui joc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput