Cand doi se cearta al 3 lea unde e?
Bai,mergem la munte? T/A
Acel moment ciudat cand esti undeva, cineva trece pe langa tine si nu stii daca e femeie sau barbat. :ohgodwhy: Si ca sa fie si mai worse, iti pune o intrebare si tu nu stii cum ...? (mai mult)
am o intrebare mai ciudata. Deci daca te cantaresti dupa aia te duci faci treaba mare vi si te cantaresti a 2-a oara vei fi mai usor ca prima oara nu? Funda pentru cel mai bun raspuns!
Un daltonist poate fi rasist?
Intr- o tara oarecare (sa nu detaliem), politicienii nu spun niciodata adevarul, iar non- politicienii spun intotdeauna adevarul. Un strain intalneste trei locuitori ai respectivei comunitati si il...? (mai mult)
Era un banc cu 3 testoase care se hotarasera sa faca un picnic nu stiu de cati kilometrii de casa si uitasera sucul si unul din ei s- a dus sal ia dar nu era sigur si nu stiu cum. Funda cine imi...? (mai mult)
Ajutati-ma si pe mine sa inteleg bancul asta! http://imageshack.us/photo/my-images/534/57472810150981300676268.jpg/ "Rog seriozitate!"
Voua V-a dat Zana Ceapa par in cap? Eu inca astept!
Pe cine alegetsi dintre : Mos Craciun si Zana Maselutsa? Nu decid cu cine sa imi insor cainele!=))))))))))
Cand ati tras un vant ultima oara?
Urgent TPU! Tocmai mi- am cumparat un nou animal de casa. In cheama Lachy si e o lacusta de rasa pura. Ieri insa m- am asezat pe el.Nu am vrut! insa s- a facut plat.Si ca sa nu observe mama, am indesat...? (mai mult)
Imi spuneti si mie un banc? Cel mai amuzant primeste fundita:)
Hellooo! Mai exista categoria asta? Tepesule, mai traiesti?
Oare va da Sfânta Macaroană să gândească toate în felul ăsta? http://i.imgur.com/US4VF.png
Ai laic iu! Du iu laic mi? T/A
Ce animal credeti ca va reprezinta? ..si optional de ce credeti acest lucru?
URGENT TPU! Sa va povestes ce am patit :(( azi am fost la tara la bunici si i- am unui pui de rata sa bea motorina ( am crezut ca ii e sete ca tot venea la mine si piuia ) si acum face puiu ca vaca :(( ...? (mai mult)
Câţi centimetri are firul de păr de pe bucile tale? Also, new post on blog http://cuicurat.blogspot.ro/2012/08/copilariile-de-ieri-si-de-astazi.html
Scuzati-ma ca postez aici dar e cea mai urmarita categorie... Am nevoie de 2 admine/admini pentru o pagina pe facebook. Multumesc anticipat!
Stiati ca erectia este de la diavol? http://www.youtube.com/watch?v=F6XbixeJ7uE
Un politist mergea pe strada si vede un geam spart. Se duce langa el si spune: Hmm... oare e spert pe ambele parti? Destul de bun?
"Cum imi sterg contul? Pentru a sterge contul TPU.ro trebuie sa trimiti un mesaj, folosind functia "Contact" de pe adresa de e- mail cu care te- ai inregistrat in cadrul comunitatii. Atat intrebarile...? (mai mult)
Daca ai fi o bucata de trotuar...cati oameni crezi ca te vor calca in picioare si ce fel de oameni?(raspunsuri amuzante)
Cn spune cele mai bune povesti de groaza ia funda! Multe,nu siteuri, dar infricosatoare, reale sau de pe net.
"NOU! Intrebarea stupida a zilei" Reguli: o singura propunere, intrebarea nu trebuie sa fie pusa tot de voi, intrebarea nu trebuie sa fie cea pe care o citesti acum, intrebarea sa fie pusa azi, ...? (mai mult)
Daca ai fi nevoit/a sa alegi intre optiunile de mai jos pe care ai alege- o? (nu exista optiunea "niciuna"!) *sa nu ai sprancene sa ai sprancene care sa se uneasca deasupra nasului *sa nu ai televizor ...? (mai mult)
Cn spune cele mai multe povesti de groaza de pe net sau reale(nu-mi dati siteuri) primeste funda!
Tedi are pentru tine fructe morcovi vitamine! Ciocolată de ce nu are?:(( :(( :(( Scuze de categorie dar nu ştiu ce are de nu mă lasă să pun la T/A.
Ce fel de chiloti mi se potrivesc daca am 1, 78,,imi place sa mananc fasole si sa beau lipton!?
Cum pot sa devin rege pentru o zi? o.o Cel cu coroana mea va primi funda :))!
- Cini esti, wai? Di undi esti, wai? - Sunt extraterestru, vin de la Cernobil. - Si di ci semeni, wai, cu oamenii? - Pot sa imit fiintele inteligente. - Ia, atunci, imita- ma pi mini. - Am ...? (mai mult)
Ma ajutati cu niste saluturi amuzante pentru pubic?
Cangurul meu a răcit şi mi- a spus că îl doare gâtul ar trebui să- i fac o supă de pui? Ţin sa menţionez că nu mai poate zbura bine şi culoarea lui de verde smarald a devenit un verde pal...? (mai mult)
Lady Gaga e femeie? Sa raspunda numai cine stie sigur.
2 fete se bat pentru mine...chemati politia (aia urata e pe cale sa invinga)
Http://i.imgur.com/r9ShP.jpg am facut si eu un comic din meme-uri :)
Două cămile zboară deasupra Americii,una roşie, cealaltă la stânga. Câte kilograme are asfaltul dacă ariciul are 24 de ani?
Uite o intrebare fara raspuns: Ce face oul fara picioare in ziua de sambata viitoare, cam pe la ora 14 fara 15 minute + 2 secunde?
M-am indragostit de Slava.Voi nu?
Heyy guys (guys..deci baieti..pentru ei e intreebarea) stiu ca suna puti ciudat dar ce ati zice despre o fata draguta pe care toti baietii o curteaza, de 16 ani care nu a mai fost sarutata pana acum de...? (mai mult)
Am o ghicitoare pentru voi. Sa vedem care stiti raspunsul. Frunza verde barabula, Stau in apa pan` la brau. Unde-i rima?
Jucam ceva si o fata mi a zis ca- s un bou, iar alta ca sunt dragut. Asta inseamna ca s un bou dragut sau ca sunt dragut ca un bou? Aaa. Si oricare ar fi raspunsul sa imi dati si statusuri de alea de ...? (mai mult)
"NOU! i(L)uzarul lunii" - ... "NOU! Intrebarea stupida a zilei" Reguli: o singura propunere, intrebarea nu trebuie sa fie pusa tot de voi, intrebarea nu trebuie sa fie cea pe care o citesti acum,...? (mai mult)
Care imi poate traduce acest limbaj codat? Muzica o doresc tradusa din momentul ce intra camatarii in masina si pun muzica, va primi funda :D! ...? (mai mult)
De ce gaina inca mai fuge dupa ce i-a fost taiat capul? serios, chiar vreau sa stiu.
Cind incepe showl ROMANII AU TALENT la televizor...
Ati incercat vreodata sa conjugati verbul a oua? Cel mai amuzant raspuns funda!
Care dintre aceste personaje va plac, de ce si spuneti care va reprezinta? Deci este sectiunea de intrebari amuzante, asa ca sa nu incepeti ce faci ma spam! O sa dau funda la cel mai bun(amuzant dar ...? (mai mult)
Buna ce parere aveti despre Lady GaGa? Funda la cel mai haios raspuns
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?