Doamne, de ce ai inventat căutătorii de bancuri? De ce nu desființezi google că văd că și așa nu e folosit? De ce există fetele astea "scumpe" născute în 2002? De ce? :( *lumină...? (mai mult)
Cine stie un banc amuzant?
Se mai simte cineva mai "ca acasă" la momentul de față la dragoste și sex decât la t/a? Personal, cred că n-ar exista nicio pierdere dacă în noaptea asta ar diseca extratereștrii categoria-mamă,...? (mai mult)
Http://9gag.com/rainichi (Prof meu d 9gag) Va plac posturile? :>
Tarzan loveste din nou, de data asta pe TPU: http://i.imgur.com/HSbVH.png Unde va ajunge lumea asta?
Doamne, de ce ai inventat căutătorii de bancuri? De ce nu desființezi google că văd că și așa nu e folosit? De ce există fetele astea "scumpe" născute în 2002? De ce? :( *lumină cerească** *îngeri...? (mai mult)
imi puteti da, va rog, o lista cu comedii foarte tari gen " Vampire suck "?
Fac un concurs de glume! cea mai buna funda!
2 ani de TPU .....hell yeah Intrebare : Voi cat aveti de cand stati pe site?
Oh yes! Sunt mai batran decat Gizas! http://i.imgur.com/qdtRl.png Robotelul are nevoie de o aspirina?
Cine imi da niste bancuri cu bula?
Cine-i mai tare ca mine? http://i.imgur.com/Fm1w8.png
Cine are un picior si o umbrela?
Bună, dragii mei. Dar nu îmi sunteți dragi. Vreau să fac un concurs de banCURi la care să te piși pe tine de râs și povești la care să te caci pe tine. Câștigătorul primește o fundă să...? (mai mult)
in afara faptului ca T/A s-a transformat intr-un WC pe care stau toti, am observat ceva. Credeti ca a venit deja Gadzila ca sa o manance pe CastraveteMurat? nu am mai vazut-o pe aici... vreo idee?? (mai mult)
Intrebare de Chimie:Doua camile zboara. Una o ia la stanga.Cat de cald este asfaltul daca ariciul are 24 de ani? Cel mai nostim raspuns primeste funda
Imi spuneti si mie niste bancuri din astea misto.
Era un oras plin de Continuati voi P. S. Ca sa fie intrebare Dece nu e intrebare? Dau funda. si restul vot
vreau sa va pun o intrebare de inteligenta(cred), eu copiez tu copiez el copiaza! sa stiti ca nu e la timpul de genul asta prezent viitor trecut, deci daca nu sunt acestea este in timpul?
1.Intra pe google 2.Scrie "google gravity" ...? (mai mult)
Stiti ce inseamna 10 ***? Cititi 10 in engleza! =))
Ce se afla dincolo de Calea Lactee? Cel mai comic raspuns va fi,, premiat"cu un fundoi. Dati frau liber fanteziei din voi!
Http://www.youtube.com/watch?v=MHZRMrM0dts Faceti top 5 weird songs(dupa parerea voastra). This one^ shall not be in the top.
Am primit un mesaj de la ăstia si mi-au zis de trupa lor.Si ma gandeam ca merita niste atentie. I mean...They PIATRA! http://www.youtube.com/watch?v=5VxradHqKfY
Seara buna! Nu m-am putut abtine sa nu postez asta, e o intrebare pusa de Apache, pe vremea cand noi nu auziseram de TPU :)). Si sunt curioasa sa aud si parerile voastre. Apache, sper ca nu vrei...? (mai mult)
Hey:*Imi puteti spune niste intamplari amuzante:XCea mai buna primeste funda:*
Fac un concurs de povesti de groaza! cea mai buna primeste funda! oare care va fi? sa nu fie prea lungi!?
Concurs: Scrie cel mai tare banc auzit de tine ever Cel mai bun primeste funda garantat!
Vreau si eu niste bancuri de faci treaba mica pe tine de ras! Fundita
Dece pun politistii apa in calculatoare?
Spuneti-mi va rog niste glume sau bancuri scurte cu care sa ii amuz pe colegii mei. FUNDA!
Ce atinge apa dar nu se uda?
Pai as vrea sa-mi dati niste bancuri foarte comice. Cel mai nostim primeste funda
Nu este o intrebare chiar amuzanta(daca a mai fost scrisa imi cer scuze) cine ne pacaleste mereu pe toti?
Care e cea mai grea limbă?
Spuneti-mi va rog niste farse care sa ii le fac la tata.Sa nu faca infart numai. Puteti scrie si maine, dar de prefelabil ar fi azi
Ba da suparaciosi sunt toti de 1 aprilie. daca nici azi nu poti face o gluma a pai sa va impuscati toti apucatii, apucatilor! Asa a fost doar inceputul acum: Care a fost cel mai extrem lucru pe care...? (mai mult)
Pe voi va inseala cateodata memoria? Daca da, cu cine?
As vrea niste farse de 1 aprilie sa le fac parintilor si colegilor.Va rog ajutati-ma, dar sa nu se sperie sau sa se lovealca. Puteti scrie sa-mi spuneti si maine daca vreti, dar ar fi mai bine azi. FUNDA... ? (mai mult)
Ce farse pot face de 1 aprilie parintilor si colegilor? :D funda scuze categoria
Ce farse ati facut azi? Dati-mi si mie niste idei pentru sora mea de 8 ani:))
Step 1:Intrati pe http://maps.google.com/ Step 2:Asteptati sa se incarce Step 3:Click pe "Start your quest"(stanga, colt, jos) Step 4:Click pe "Try it now" Step 5:Enjoy the 8-bit world.
Http://i.imgur.com/ui4h5.jpg Imgur a intrat în febra sărbătorilor?
Imi spuneti va rog un site cu derp si derpina? :* :*
Ce gluma as putea sa le fac parintilor mei de 1 aprilie? Voi ce ati facut, daca ati facut? :))
Ce mai face la dumneavoi? Fundoi cel mai scarbos raspunsoi! ( Nustiu ce am de vorbescoi asa )
Ma gandeam acum ca daca pe 23 decembrie ar fi sfarsitul lumii si nu s-ar adeveri, va ganditi cati copii o sa fie in septembrie 2013?! O sa fie full maternitatile :D
vreau niste farse bune de 1 aprilie dar nu-mi mai trimiteti lesta aia cu zaharu si sarea cu laptele colorat cu sepermarketu... k nu-i nimic bun! azi nu ies nicaieri dar mama mea vine diseara si vreau? (mai mult)
Salut azi fiind 1 Aprilie a mintit pe unde am apucat dar vreau o farsa mai mare si nu prea imi vin idei ma puteti ajuta
Buna TPU. Ce faceti? Am o problema pe facebook.De ce nu pot sa postez pe pagina mea nimic? Adica pot sa postez dar dupa doua-trei secunde se sterge postareaa...:(( Ce as putea face? Dau funda la primul? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba