Care imi da si mie toate partile de la TPU the movie? urgent funda!
Vin si eu cu o serie de benzi desenate(stiti voi...ca TPU the movie, si altele) Al meu se numeste OZN: http://i.imgur.com/Dg2h3.jpg
LadyJ(eg), mulsumim ca ni fasi viasa atat di amara! Pasti Fierisit, TPU!
Autor LadyJ2:Daca o mai stiti sunt nebune obsedate de gaystin biberon "Hai ma lesi. Ce dracu aveti cu mine. DA! SUNT LADYJ2. Ceva impotriva?"
Cine-mi da si mie un dinte?;;)(Glumesc) Mi-a cazut un dinte si nu stiu ce sa fac sa-mi creacasa mai repede :((
Hai cu toții să ne schimbăm numele în LadyJ
Ce va mai placeee Shaormaaa!:>
Ce fain e salamu!
Cum se gateste carnea de urs?
Va inchipuiti cum o sa reactioneze LadyJegoasa cand contul lui ii avertizat si banat, si daca ii prinde ca mai face cont primeste ban definitiv. Poate unii zic nu, altii da. Dar eu, da, si am facut-o...? (mai mult)
Sunt noua pe aici, si azi ce sa vad? Intru si eu pe T/A si alt subiect nu exista decat JB si LadyJ. Da` lasati oameni buni in pace, ca se plictisesc ei sau ea cine o fi, in schimb daca voi...? (mai mult)
Cine e din constanta?:D
Intrebare capcana : Cui ii mai place JB dupa atatea discutii? =))
OoO :| Mișha vrei sau nu sa-mi fi prietena?:o3 Nu mai raportatzi :)):P:P O pun din nou si din nou :P
Cine eşti şi ce cauţi în baia mea?:-W
Http://www.tpu.ro/utilizator/afauw.Oare el de ce nu ne face probleme
"Stii ce? Eu iau lectii de canto, si profesoarele de acolo se inspira din muzica lui Justin Bieber! si spun ca e grozav, un adevarat talent innascut! Mie imi place de el orice ar fi." Autor LadyJ. Nu...? (mai mult)
Where the`... is BigFoot?
LadyJ - LadyJustina, pana si ea isi bate joc de Justin Biberon in mod inconstient :)) hahahahahahha. Haideti sa facem Campania Anti-Justina Biberina pe TPU.
Daca ati afla ca fratele tau este Justin Biberon. Ce Ai Face?!:)) P. s : T/A
Stiu, e fumata faza cu Bibăr, da' n'are voie omu' sa asculte Celine Dion, ca uite... http://i.imgur.com/9y2Af.png
Fratilor, cine e LadyJ? Dati-mi un link sau ceva ca sa vad si eu cine e, pls. P. S:scuze categoria, dar am vazut ca aici e cea mai pomenita;))
Cum pot sa sterg prietenii de pe TPU pentru ca o am pe ladyJ(egoasa) (biberonista care are fantezi cu gayul)la prieteniii da nu stiu cu a aparut pe acolo pls funda (scuze de categorie)
Paştăţi lânăştâţi! V-o zic acum că poate mâine e sfârşitul lumii sau mă răpesc naziştii.
nu inteleg ce aveti cu lady si. imi explicati, va rog? si inca o data, nu ma criticati pentru ca o sa imi fiti recunoscatori.
Deci. imi spuneti ce aveti cu justin bieber? nu ma criticati. o sa-mi fiti recunoscatori.
Cati dintre utilizatorii TPU sunt suficient de inteligenti incat sa'si dea seama ca LadyJ e fake?;;)
Ghici artistul repede! tutti frutti te kelas Hint: A uitat sa creasca.
Cand veti inceta sa-l mai pomeniti pe Justin Bieber? M-am saturat sa dau de el in orice categorie.Deja din T/A se transforma in JB/A.
AAAAAAA! Ce sa fac? Baiatul de care imi place are frizura lui J.Biberon sunt disperata ce sa fac? Il urasc pe Justine Bibere!
Ce s-ar întâmpla dacă v-aş spune că sunt fan Giastin Bibăr? o_O P. S.: T/A
Ce nu mai are Ana?
Ba, cum se pun intrebari pe TPU? Help u_u
Am o idee! Ascultati aici, ca sa scapam de cacatul asta de Justinus Biborocopus, ce-ar fi sa NU mai bagam in seama nici o intrebare sau raspuns drespre el de-acum in colo! Sa nu o maimai bagam in seama...? (mai mult)
Http://pozeok.ro/galleries/PozeFunny-Comice/PozeHaioase-Comice85.jpg faza tare:))
Paşteţi fericiţi! >:D
Salut fundita... am o intrebare pentru cei care au jucat 4yoursmt2 acum nu mai merge nu stiti au deschis alt metin ala era preferatu meu... si daca nu ati jucat si stiti vre un metin misto in care sa? (mai mult)
Am cautat LadyJ pe google la imagini si ce crezi c`am gasit?! http://hcgdietinfo.com/hcgdietforums/customavatars/avatar4953_2.gif
Ce atti face daca ati vedea un/o tip/a dezbracat/a pe strada laturalnica?:))...
Paste fericit! Va urez la totii, iar ca un mic cadou de paste, cine are cele mai putine funda, o sa ii fac cadou o fundita.
Care imi da un AWP s-o deprim pe ladyj1.2.3.4.5.6.7.8.9.10... ce 3, 14ZDA masi de ne invadeaza TPU-ul cu biberonul ei :))
Din acest moment am ifiintat D. N. A. J. B (Departamentu National Anti Justin Bibiron) primul care intra FUNDA.:D P. S.:pentru a intra da'ti add la ID chocolate.1999
Hey, TPU! Azi e ziua mea... ce imi urati?
Uitati sa nu credeti ca imi place de Gaystin Biberon doar ca fata aia Jasmin V cau care face vidoclipurile e o bomba cu B mare.Cine e cu mine
Acea fetita distrusaă psihic numită LadyJ2 vrea să ne contamineze cu biberoanele ei! Haideţi să-i votăm toate răspunsurile cu "Stupid" şi "Nefolositor" şi să-i raportăm întrebarile, poate aşa...? (mai mult)
De Paste te paste un viitor aspru! *Dracie!
Asta de bine ce merge TPU. Intr'o zi de sambata era o fata pe nume Franzela, ce statea pe la Trivia/Amuzante. Cand, deodata, descoperi o intrebare atat de captivanta. LadyJversion3 is back! Si, ...? (mai mult)
Http://www.TPU.ro/utilizator/busc Haoleo, acu` is 3 :(( LadyJ2 LadyJ LadyJ ( 3) E sfarsitul lumii!
Buna tuturor, sunt obsedat de, melodia Eliza cantata de Puterea Cuvatului! Voua cum vi se pare?
Cu sfaturile voastre de ieri am strâns 2000€. Am spălat veceuri, nu am mai cumpărat acadele, am strans alocatia pe 4 ani, am fost la cerșit 4 zile, mi-am vândut părul și fac banking...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice