Deci spuneti pensula si taiati pen ce va iesit?
Ma? la R0botzi, ep 8 : Huda... ce zice la sfarsit : semi-but sau sunt nebun? funda
Daca ai mai avea doar o zi de trait, ce ai face in ziua respectiva? fundita cel mai amuzant rasp; x
Care a fost cea mai frumoasă laudă pe care aţi primit-o de la cineva?
Uitați ce caută lumea pe Google. http://i.imgur.com/3eyNq.png
Vreti sa jucam FAZAN? Primul cuvant:unitaTE Reguli: 1.Nu inchidem! 2. Fara cuvinte obscene! 3. Fara nume proprii. 4.Cuvinte continand cel putin 4 litere.
Care a fost cea mai amuzanta sau stupida reclama pe care ati vazut-o? Eu vazusem una cu produs deala de curatat, dura mult si era sila sa vad cum aplica aia solutia pe jeg, ara si la wc, si eu mancam...? (mai mult)
Ce intamplari super-haioase vi s-au intamplat?
Hey! unde s-a mutat cactusul dupa ce desertul a fost inundat?
Cine stie cum il cheama pe Andrei ii dau fundita! P. S.:Trivia/Amuzante
Http://profund-antianalfabet.blogspot.com/2011/03/boys-only.html Am dreptate sau ce? Enjoy! :D
Ce melodii va plac? Mie imi place ne place
Daca ar exista antena TPU ce stiri asti trimite ca sa fie difuzate?
Pe bune acu am trecut la ora de vara ca sa stiu sa imi potrivesc ceasul[nu e cea mai buna categorie dar[dc e ora de vara] poate s-au culcat multi...
Am maine test la romana si mi-e frica :-s adica am luat de 2 ori cea mai mare nota din clasa dar am luat ultima data 7 (cea mai mica nota a mea de pana acum) si mi-e frica. As vrea sa ma ajutati cu niste...? (mai mult)
Unde e control panel la start? :)) Serios, unde e? :|
Daţi nume de manele sau de manelişti. P. S. Inventate
Ati vazut meciu Romania-Bosnia? Cum vi s-a parut? De nu era Marica/Rusine de noi era/Si asa suntem ratati/Ne-au batut niste rahati/Mutule tu esti de vina/Ca ai luat sibutramina/Fugeai ca o domnisoara/Si...? (mai mult)
Buna TPU am sa va pun niste intrebari scurte si cele mai amuzante raspunsuri vor primi o funda+ un vot bine sa incepem: 1. Ce nume crezi tu ca este super funny? Si de ce? 2.De ce cuvantul prescurtare...? (mai mult)
Uitati-va de 9 ori si o sa radeti cu lacrimi:P http://www.youtube.com/watch?v=7ky7rbs8BBc&playnext=1&list=PL51E1F4032B57ACAA Stie cineva cum se numeste melodia?:Ddin primul video
De ce pe TPU.RO se pun întrebări tâmpite?
Daca ati fi Justin Bieber ce ati face prima data?
Daca ar fi sa mori, care ar fi ultimele tale cuvinte adresate celui mai mare dusman?
Deci asta mi-a facut ziua! http://www.TPU.ro/dragoste-si-sex/cum-pot-scapa-de-masturbare-sunt-o-persoana-crestina-adolescenta-si-dupa-fiecare-data-cand-ma-masturbez
De ce sucul de lamaie este facut din arome artificiale si detergentii de vase se fac cu lamai adevarate?
AJUTOR! Un monstru urat cu WC in loc de cap si fata de cur mi-a furat prajiturile! Ce sa fac?
Nu stiu daca se potriveste prea mult cu categoria dar am si eu o rugaminte cineva sa downloadeze episoadele de la robotzi de la 5-9 in format 3gp, mp4 (pentru telefon) si sa-mi dea id-ul de mess sa mi...? (mai mult)
De când am fost suspendată, nu mă mai urăşte nimeni. Mă urâţi voi?:)
Ce a fost prima oara: Oul sau gaina?
Il urasc pe Ilovekazimir si pe Kazimirsisotia X(! si voi? :D
Am o lene numai una, ma iubeste ca nebuna.Pe voi cine va iubeste?:)
Tocmai am mancat ceva cu Thai Chilisauce:(SI ma arde limba de nu mai pot. ce pot sa fac sa se atenueze putin?
Acest utilizator http://www.tpu.ro/utilizator/axmdu care da o mana de ajutor site`ului prin raspunsuri inteligente si extrem de folositoare tocmai s`a ivit cu o problema medicala. Saraca de...? (mai mult)
Ce inseamna "npc" p. s t/a
Ce vreti sa faceti acum dar...nu puteti =))? T/A
Ce nu vreti sa faceti dar sunteti nevoiti?:)) T/A
Ajuutor! Aseara m-am vopsit pe par si pe cutie scria culoarea "Rosu Aprins". M-am dus in baie si am inceput procesul. dupa ce m-am spalaty mi-a iesit par de culoarea pisatului (blond). Acum arat ca un C*cat.Si...? (mai mult)
Curiozitate:stiti, cand un baiat si o fata fac sex anal, e adevarat ca...chestia aia iese murdara :))? adica v'ati prins voi. acum serios vorbind.Ma streseaza gandul asta de ceva timp.Si chiar trebuie? (mai mult)
De unde pot sa cumpar Zoo tycoon? Sa fie din bacau
De ce nu dă norocul peste @NUMANERVACAMANERVEZI ca să aibă bani să nu mai sufle vântul în buzunare? :S T/A
Ziceti-mi si mie cum fac sa am semne diacritice da ziceti si cum sa le fac nu numai selektez si nu stiu cum sa fac
Ce nu ai facut dar vrei neaparat sa faci?:)) T/A
Http://www.TPU.ro/dragoste-si-sex/daca-te-marsupiezi-sau-cum-so-zice-cu-pixul-la-p-a-dar-nu-il-introduci-in-vazin-sau-cum-so-zice-dauneaza-la-aparitia/ p***a *** nici cate litere nu stie sa scrie.
Ce nume sa-mi pun pe TPU? Vreau nume interesante! FUNDAAA!
Cum scriu cu semne diacritice? Adica caciulita de la a si altele! FUNDA
am o veste duper-mega-excelenta-de-perfecta de importanta! Deci avand in vedere ca eu, pana la 14 ani nu am mancat deloc ciocolata, eram in excursi si era Lollo[un coleg] car tot vroia sa ma...? (mai mult)
Povestiti-mi o intamplare de a voastra comica. Cea mai comica ia funda.
What you gonna do? What you gonna do when they come for you? T/A
Daca de ziua voastra un prieten/a v-ar lua papusa justin bieber ca si cadou, ce ati face cu "papusa"? T/A
Intrebare intrebatoare : De la ce firma e tastatura mea? cine stie fundita
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
tonyc7 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!