Let`s have some fun!:>Cine stie glumite sau farse care se pot face in orele plictisitoaree?:>; ; )` Ceva care sa fie distractiv si poate fii trimis printr`un biletel, ceva!:p Sa vedem cine`i cel mai tare`!...? (mai mult)
Hello! Ce jocuri stiti gen stardoll? Funda.
Ce-i în lună, nu-i în soare; ce-i în trenuri, nu în vapoare; Ce-i în Spania şi Franţa, este de două ori în Finlanda şi Constanţa. Ce e? Dau fundiţă.
Are careva cont pe deviantart? Al meu e http://revolt666.deviantart.com... bag cate o poza pe zi... so be sure to check it out every day :D (la asta nu iti dau funda xelakidas ca e pe bune intrebarea. )? (mai mult)
Hey all :)). Sa va pun o intrebare :|. Daca eu mananc cu dreapta scriu cu dreapta arunc cu stanga am forta mai mare in stanga :)) si la fotball sutez cu dreptul :)) ce sunt un stango-dreptaci? :)) =)) Hay...? (mai mult)
Cat de uda este apa voastra de la robinet? Si daca da unde?
Intrebarea dumneavoastra pentru Vasile este? Cati boboci pot fi inhamati la o caruta?
Cum iti alinti animalutul?
Sa moara ciumalau da fa si mie niste manele pha la lila romeo fantastik :))
Ce faceti in momentul asta? Eu stau pe TPU si pun intrebari.:d
In ce an sunteti nascuti? Eu in 2000.:)
Curiozitate. Eu mi-am adus motanul in casa. Si l-am pus in dulapul bunicii mele :)) Si cand l-a vazut i-a tras o palma la fund ca sa se invete minte. :)) Si s-a dus el intr-un colt al camerei si s-a intors...? (mai mult)
Vreau si eu cont lady popular lvl 5, 4
Ce face omul-de-zapada vara? :))=)) am ras incontinu de chestia asta. funny:))
Cine credeti ca pune cele mai stupide intrebari despre sex pe siteul acesta?
Ce lucruri nefolositoare tineti in casa de ani buni si nu vreti sa le mai aruncati?:))
Http://motruinfo.ro/funny/ai-putea/ tare sau ce?:))
Cum imi fac fertilizatoare gratis la Barn buddy p hi5... fara sa caut la prietani? Ms.;)
Cum imi pun si eu poza la profil?
Ascultarea muzicii in exces dauneaza grav sanatatii! http://www.youtube.com/watch?v=KKE8STEZyJU&feature=related
Are careva cont pe deviantart? Al meu e http://revolt666.deviantart.com... bag cate o poza pe zi... so be sure to check it out every day :D
Vreau si eu intrebari tampite de pe TPU:)):))vreau sa vad ce prosti mai exista si astazi.imi dati un link? sa fie useri din astia care pun numai intrebari prostesti multumesc:))fundita(sper sa nu ma credeti...? (mai mult)
La Fifa10 pe psp poti sa schimbi tricourile echipelor?
Am nevoie de niste insulte asa mai "frumoase". Funtita!
Are cineva teste interesante cu intrebari scrii raspunsul pe foaie si iti da rezultatul? cel mai interesant primeste vot si funda
M-a chemat vecina s-o "ajut"pentru ca vecinul nu era acasa si am ramas incirligati precum cateii. A venit sotul ei acasa si ne-a gasit asa si, cum era normal, a chemat-o pe vecina lui harcioaga pentru...? (mai mult)
Sall tuturor! Ce mai faceti?! Hai sa va mai zic o ghicitoare :-j "Deget nu e, unghie n-are, dar atârnă-ntre picioare. Orişicine se întrece s-o apuce şi s-o frece.Ghici ce e?!" Sa va vad acum...? (mai mult)
Buna dati-mi si mie un site de karaoke unde pot sa fac melodii karaoke sa inregistrez, melodii si sa le fac karaoke ori fara sa inregistrez infine help ajutor dau funda
Ce credeti ca se va intampla in 2012?:>:>:))
Hey yooo...Stiti si voi faza cu Coca-Cola si Mentosu' Cate mentosuri si ce fel de imi trebuie la o faza asemanatoare? Ce firma de mentos?:)) Repede Funda!
De ce se mai chinuie Satana să lupte cu Dumnezeu dacă rezultatul e deja ştiut? Ar fi ca şi cum aş intra eu în ring cu Bute.
Cati dusmani aveti? :D
Buna am nevoie de ajutorul vostru vreau sa invat italiana cum pot ma ajutati va rog siteuri orice PS:stiu la ce categorie am pus intrebarea
Spuneti-mi si me niste replici dure.(fara prostii)
Ce parere aveti despre http://amuzament-saptamanal.blogspot.com/? Va rog lasati si un mesaj acolo la parerea voastre VA ROG! FUNDA ALEATORIU! FITI SINCERI VA ROG
Cum vi se pare materialul asta? :)) http://amuzament-saptamanal.blogspot.com/2010/09/perversa-ca-pe-targu-ocna-melodia.html
Nfs romania :)))))? http://amuzament-saptamanal.blogspot.com/2010/09/nfs-romania-trailer_24.html
Hi. Vreau sa invat franceza din placere.Momenten vreau un sait online, dressup-make-up in franceza, gen:miss bibo(sau cum o fi), lady popular etc...ma puteti ajuta?
Care stiti inregistrari din alea pentru farse la telefon? stiu ca era odata una cu un moldovean care injura. Da-ti-mi si mie niste linkuri de unde pot descarca asa ceva, daca stiti, va rog! :*
Buna TPU pE FACEBOOK, e un joc "It Girl!' cum fac sa vb? va rog raspundeti ca sunt lvl 5 si nu stiu :( fundaaah
Va considerati cei mai buni?
Mini-concurs:Ati putea spune ce zice avatarul de la profilul vostru?
Ma rog...nu sunt intrebari, sunt glume: Doua blonde intr-o masina, semaforul rosu, se opresc: - Mamaaa... vezi ce rosu frumos?! - Da... wow... - Da... uite ce galben fain... - Aha... - Da... uite? (mai mult)
O discutie între doi copii în camera lor. Bãietelul cãtre fetitã: - Ce-i vei cere lui Mos Crãciun anul acesta? - O pãpusica Barbie. Dar tu? - Eu îi voi cere un Tampax. - Tampax? Ce e...? (mai mult)
Ce credeti despre utilizatorii care isi fac alte conturi si isi dau funde?
Vreau sa invat Swahili! Imi puteti spune in ce tara se vorbeste si cum o pot invata repede? Stiu deja cum se spune la salut: Karibu
Eu sunt fata sau baiat?:-/
Lumeee:))Ma gandeam sa le fac o farsa parintilor: Mam gandit asa: sa le scriu o scrisoare, in care scrie ca am plecat cu iubitul, ca sunt gravida, ca o sa aiba un nepotel, o sa stam la cabana lui...? (mai mult)
Care e mancarea ta favorita?
Cat de tampit poti fi ca sa spargi tabla din clasa cu fundu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!