anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 2 ani am fost invitat la o nunta, am dat curs invitatiei iar cand am ajuns la locatia respectiva ( evenimentul a avut loc la renumita Casa a Poporului ) am ramas mirat de atata omenire, muzica de tot felul srvire ireprosabila, tata socru om de om, la un moment dat au inceput si manelistii sa cante, sa vezi si s anul crezi, toate damele acele de la 20-50 de ani se buriceau de mama focului,nu mai erau cu nasul pe sus,am ramas aiurea rau de tot,faza tare a fost ca, diliu precum sunt, m-am bagat in vorba cu un manelist,nimeni altul decat maestrul Romeo Fantastik fratiq laughing)) binenteles ca au mai asistat si ceilalti cand a avut urmatorul dialog intre noi :

-Respectele mele domnule Fantastik
- Aceleasi
-Stimate domn,am o nedumerire care ma apasa de mult timp, fiti va rog amabil, ca v-am citit ca sunteti un om umblat si le stiti pe toate ( sa vezi tiganu vere de se umfla in pene fata de ceilalti si a pus botu imediat la vrajeala mea ) vreau sa ma dumeriti si pe mine,sa ma aduceti la suprafata
-Da va rog, daca tine de domeniul meu, cel muzical, va stau la dispozitie
-Domnule draga, cu totii o stim pe cea care a fost Maria Lataretu, as vrea sa stiu ce anume a vrut sa zica cu acel vers ' ia la neica doi trei zloti nu te mai iubi cu toti "? Sa albit tiganul la fata, se uita in stanga in dreapta dupa care a zis;
- Domnule draga, nu pre am dispozitia sa analizesc ce a vrut sa zica aia dar din prima ies ca ailanta din melodie era curva
Mai fratii si surioarele mele, nu eu am ras primul laughing primul a fost maestrul Gheorghe Turda, pe care nu-l vazusem deoarece era in spatele meu, laughingdar un ras de a intrerupt toata galagia aia dupa care am urmat noi iar domnul Turda a zis
-Mai Romica mai, ce s-ar face artistul roman fara asa critici de arta? laughing auzi la el ca era curva laughing

exceleeee, am promis? m-am tinut de cuvant

Răspuns Câştigător
| Neverwas a răspuns:

laughing
Nici nu stim noi cate astfel de genii exista in lume.

13 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Să aduc pușca?

| anonim_4396 explică (pentru Musique):

Te risti?

| Musique a răspuns (pentru anonim_4396):

Da.

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Întrebarea este postată în categoria Trivia/Amuzante aşa că ar trebui tratată ca atare! happy

| zurick a răspuns:

Ce i-ai promis lui exceel?

| anonim_4396 explică (pentru zurick):

Ce te-n 'tereseaza? whistling

| zurick a răspuns (pentru anonim_4396):

Stii ca stii ca nu stii de ce ma intereseaza?

| anonim_4396 explică (pentru zurick):

Bu.Bum.Bu hapciu!

| zurick a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e usor nu e nici greu
Sa incerci acum sa te intorci din drum

| suităr a răspuns:

Ok...asta fost ciudat laughing

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

De ce nu am râs?

| LordBolton a răspuns:

rolling on the floor in sfarsit
ceva amuzant