| Baiaaanca a întrebat:

Acuma, cu noru asta cde cenusa. nu cad si extraterestrii?laughing lor nu li se blocheaza mototarele?laughing)

Răspuns Câştigător
| nuku a răspuns:

Pentru ei este mana cereasca din asa ceva traiesc

7 răspunsuri:
| Roby67 a răspuns:

Cum, la tine nu a cazut nici unul? La mine au cazut deja 2, mici si verzi si i-am bagat la borcan sa le arat nepotilor meiwinking

| Razvan a răspuns:

Nu stii nimic draga.Seful galaxei vecine(boss de boss se stie alea alea) a dat un citat ambasedei americane prin care ne ameninta cu morti teribile daca nu mutam norul mai incolo cu 300 de ani lumina ca trebuie sa plece in vacanta si i s-ar bloca super-mega limuzina editie-limitata in culoare eco cand ar trece pe langa planeta noastra. Obama ingrozit de amenintarea invaziei extraterestre i-a chemat pe toti capii lumii sa vina sa faca strategii, l-au chemat chiar si pe Bruce Willis dar pentru el un Armagedon a fost deja suficient
Concluzia:Nu murim in 2012.Vin extraterestrii mai devreme, suparati nevoie mare ca i-am poluat fonic, practic si teortic timp de mii de anihappy

| madalicious a răspuns:

Ba da`! Or sa cada niste afurisite de farfurii zburatoare! Valeuuuu, chemati ambulanta, ca vreau sa fug la capatul lumii.

Prea tarziu! Oricum era o nava mica, am prins-o si-am mestecat-o ca pe guma. love struck

Delicious. love struck laughing)

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu prea.

| Mike66Danger a răspuns:

Norul acesta de cenusa, draga, este ceva foarte serios deoarece a oprit peste 22. 000 de zboruri in europa, iar acum, cat e pe teritoriul Romaniei, in caz ca se ciocneste cu alt nor, va incepe sa ploua, iar aceasta ploaie e toxica, fiind facuta din 2 straturi de acizi, nisip, cenusa si sticla! Acest nor, in caz de ploaie, ne poate omori, deoarece, daca uda culturile de grau, legume etc. noi vom manca chestii toxice si ne vom otravi si putem muri! Asfel de subiecte nu sunt de gluma! Te rog sa nu mai glumesti cu din astea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu draga...ca ei au farfuriile alea mai performante ca avioanele noastre.sau cine stiehee heepoate imi cade si mie unul pe aicilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A cazut prosti pe capul vostru...rolling on the floor. MARIUS BV.