| 334499 a întrebat:

Ai rabdat vreodata de foame din lenea de a merge sa-ti faci ceva?

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| Farcas a răspuns:

Da laughing
Cam des fac acest lucru. Dar nu din lenea de a`mi face, pur si simplu din lenea de a merge sa o incalzesc laughing tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rabd de foame de lenea de a merge pana la frigider sau sa cobor la alimentare laughing.

| cristi202 a răspuns:

Internetul, bata-l vina!happy Din cauza lui, de citeva ori mi-a fost lene sa il las si sa ma pun sa maninc, si asa am mai facut citeodata foamea...happy

Abh
| Abh a răspuns:

Am instinctul de conservare prea dezvoltat ca sa rabd foame din motive din astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. dar motivul era altul.nu aveam, ce sa mananc. vreo trei zile.

| hominid dreak a răspuns:

Cititi povestea lenesului.Este acolo antidotul pentru lene.

| Razvan a răspuns:

Dalaughing
Desi m-am luat la tranta si cu lenea si cu foamea m-au dovedit intr-un finallaughing

| Ems a răspuns:

Dalaughing Sunt genu de persoana care asteapta sa primeasca totul pe tavablushing Sa nu exagerez... UNEORIlaughing

| Hombre a răspuns:

Este putin spus am rabdat de foame pentru ca mi-a fost lene sa mananc, ha ha ha. Si acum sa va spun si un banc; un ţigan era mort lânga un izvor de apa si alti trei stau langa el.Cativa români trecand pe acolo ii intreba;
-Ce are mai confratele vostru?
-A murit de sete raspunse-ra acestia
-Cum dracu' ma cu apa langa el?
-Da, dar nu a avut dupa ce sa o bea.

| Barajag a răspuns:

Niciodata nu mi-a fost lene sa ma duc sa-mi fac ceva de halealahee heeVrei sa moara ursoaica de foame?laughing

| daminushh a răspuns:

Da' numai 1 data?big grinlaughing joke

| matei23s a răspuns:

Da.
De multe ori cand sotia e la servici.

| DeeDee28 a răspuns:

Eu nu am mancat un anumit fel de mancare pentru ca mi-a fost lene sa il prepar. dar foame nu am rabdat.am gasit alternativewinking

| Mădălina_2296 a răspuns:

Daalaughing
Chiar acu trebuie sa merg pana la baie blushing da mi-e prea lenelaughing) asa ca asteptlaughing)