Poi in primul rand as fugi la valesi m-as ascunde oriunde numa sa plec de langa ea...sincer u nu ai face la fel? Dupaia l-as omori in bataie si l-as injura in toare modurile posibile. fundita, plz?
Ma duc si ma pis pe ea.Si apoi ii spun " mori! sa nu te mai vad, cearsaf imputit de ****.Mai tampon invizibil!"
Ca daca o mai pune dracu sa vina la mine o pandesc cu bata.
Bem niste lichoir (de oo, normal) in timp ce imi povesteste amintirile din al 2lea Razboi Mondial.
Alerg prin toata casa, ma ascund in baie, unde o Buda sfanta ma asteapta.
Mai intai as aintrebao cum e sa fii mort apoi as face ce vrea cu ea daca nu ma omoara
Daca e :
-fata
-blonda
-slaba
-Draguta...nu stiu cum dracu ar putea sa fie o moarta draguta...da ma rog T/A pana la urma
-atunci o las sa ma bantuie...
...ba fantoma ca fantoma...dar cum ar fi sa te trezesti cu miley cyrus in casa?! Atunci sa vezi sperietura!
As invita-o la un film romanitc (daca e baiat). daca e fata o invit la un suc. poate devenim cele mai bune prietene
Prima oara as pune pe ia palaria mea cu GPS,si dupa aia as fugi,si cand ajungeam mai departe o impuscam cu cutitu cu luneta. Daca nu o nimeream luam Geaca mea anti fenomene paranormale si ma duceam in fata ei si ii spuneam:Tu nu sti ca fantomele nau voie sa umble pe pamant,dar daca tot esti aici, spune-mi si mie niste povesti mai vechi. Si daca nu-mi placeau ii dadeam o ciocolata otravita si cand cadea pe jos ii spuneam asa:Ai murit odata, nu ma fa sa te omor eu a doua oara.
I-as da una si as fugii.da poate ii rapida.iau o bata de baseball si ii dau una in cap.sau il bag in gunoi.sau il bag in buda.sau stau eu pe buda.da nu apuc prea mult ca ii transparent si trece prin perete.sau staiiiiiiiii ca stiu... TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP si bat la toate usile din bloc si fuuuuuuuuuuuug si poate mi-o mai dau...da las ca acu daca mi-o dau macar traiesc. daca fantoma ii pasnica ma duc cu ea la scoala si la club
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: