"Deismul este o orientare filozofică-religioasă din secolele XVII-XVIII, care recunoștea existența lui Dumnezeu numai ca o cauză primară, impersonală a lumii, negând ideea întruchipării lui Dumnezeu într-o persoană și teza intervenției acestuia în viața naturii și a societății.
Deistul crede în existența unui Dumnezeu, sau unei ființe supreme, dar neagă religiile, bazându-și credința numai pe lumina primită de la natură, trecută prin filtrul rațiunii. Deiști renumiți au fost: Voltaire, Jean-Jacques Rousseau, Benjamin Franklin, Thomas Jefferson ș.a."
For more information go to http://ro.wikipedia.org/wiki/Deism.
La cum e Wikipedia ai sa vezi ca de la Deism ai sa ajungi la teoria Big Bang, simptome ale schizofreniei si cum a ramas Stephen Hawking handicapat.
BTW eu sunt crestin ortodox.
Unde vezi tu de ce e SH handicapat? Arata-mi si mie
Ceea ce are el se poate numi handicap...o persoana cu handicap se numeste handicapata.Banuiesc ca tu ai dat stupid si nefolositor pentru ca nu ai inteles la ce m-am referit.
Eu nu am dreptul sa votez.Mi-a fost luat dupa suspendare
Imi iau un m60, gloante,fumigene,o bazooka, vesta si casti anti-prostie, aripi de phoenix si ma duc la religie! uratimi good luck
Eu am zis nu stiu inca :]] desii sunt crestin catolic [sa ma binecuvanteze Papa]
Ce-i aceea?
Habar n-am.
LisaJulie întreabă: