Pentru ca mi-a dat 5, il voi urî o viaţă pe profu ăla idiot de chimie.
*nu de alta, da meritam şi eu 6 *
Eu? Eu le-as trimite niște salutari călduroase tuturor profesorilor...
sa-i topească ca în Iad.
Profa de română. Dacă greșim ceva la temă, ne pune să ne scriem numele de 10/100/1000 ( da, 1000 ) de ori D:!
Profa de biologie...Ne pune sa scriem 4 pagini si ea se uita prin reviste. Noroc ca la test am avut variante de raspuns, am luat un mare 9.
Pe profa de engleza, o urasc pentru ca ajuta pitipoancele cu ce nu stiu, iar eu... Oricum nu conteaza, nu poateam sa vorbesc si am luat 10( singura materie la care am media 10, sper).
Pai profu de tehno(ploua cu 13 de 4 la fiecare ora,si nu nu-s unul dintre ghinionisti)
profa de desen (baba cu peruca zici cai facuta din coada de cal, voce de tren, ploua cu 2 la toate orele,trage puturoase pe langa banci,se ia de toata lumea, e nebuna, se imbraca ca o javra)
Ala de muzica.E un comunist nenorocit.Sa stai drept in banca sa nu scoti nici un sunet sa nu stau sprijini capul in palma...ploua cu 2 si 3 la ora lui.
Păi ![]()
Toți
(Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!)
Profa de desen.Bate intr-una cu pixul in catedra si ne preda teorii jumatate de ora si ne lasa 10 minute sa pictam si la sfarsit ne intreaba ce ati facut ma toata ora.Si am vrut sa zic la inceput e o baba batrana cu parul negru,bluza neagra,fusta neagra,dressul negru, pantofii negri, cerceii negri.Bine ca macar ne da note de la 8 in sus chiar daca avem niste tampenii de desene.Nu ne lasa sa ne mutam nimic.E enervanta rau.
Tine doliu sau se crede emo babaciunea aia sa fie si ea in trend
?
Cred ca tine doliu...
Aia de desen, comenteaza de rupe...vine imbracata cu fuste care stau pe fund...cu tocuri de 5 cm si intr-o masina bengoasa(o Dacie gri botita in fata)
Ăla de mate opțional.Îi un gras si un nebun care face niște glume zice el "grase cât el" dar noi credem ca e dus cand le zice.
JustLuciana întreabă:
Vladimir100 întreabă:
LisaJulie întreabă: