Maricica, înca din prima clipă în care te-am pus să stai CAPRĂ am ştiut că între noi 2 este ceva, o scânteie puternică şi o atracţie inexplicabilă. Povestea noastră de DRAGOSTE a semănat încă de la început cu un scenariu de film romantic, totul începând cu acel TRANDAFIR pe care ţi l-am oferit eu, dar pe care l-ai refuzat zicând că este o dovadă mult prea mică prin care să-ţi demonstrez că te IUBESC, aşa că ţi-am cumpărat o coroană de flori înaltă ca mine şi lată ca tine. Ştiu că încă mai eşti supărată pe mine pentru că te-am dat cu capul de FRIGIDER atunci când am aflat că vrei să ne despărţim, dar sper ca după ce ieşi de la reanimarie să mă ierţi şi să ne împăcăm. Însă dacă nu vrei, nu este nicio problemă, voi înţelege ca un om matur ce sunt şi-ţi voi dori tot binele din lume şi să găseşti un alt băiat care să te accepte aşa cum eşti tu acum, adică cu faţa desfigurată şi cu veşnica-ţi DUHOARE pe care ai căpătat-o de când ai revenit din sala de operaţie, aşa sănătoasă şi veselă cum erai şi ai fost transferată la estetician ca să-ţi facă necropsia.
Te iubesc Maricica, dar dacă îţi închipui că o să-ţi plătesc înmormântarea, înseamnă că eşti mai plicisită decât sunt eu acum când scriu prostia asta.
Dragă Ghiță,
Te urăsc! Ești doar o capră bleagă, ce pute a duhoare și bere.Cum naiba m-ai cucerit cu un trandafir, jumătate de ciocolată expirată și 3 ouă vechii, culmea din frigiderul meu? Cu de te-am iubit?
Cu puțină dragoste, Maricica.
Mă, Ghiţă, dragoste din părţi. Vrei hâţa-hâţa? Nu mă pui capră că eu-s femeie respectabilă, îţi mişti şezlongu' lângă frigider şi-mi faci un sandviş, mai faci şi tu baie că ai o duhoare imbatabilă (şi când zic asta, deodorantul plânge) şi voila! O să te strâng la fel de mult în braţe ca pe un trandafir cu spini, bărbate. Şi-o să ne uităm la "Din dragoste", cu bunocu' de Mircea Radu în timp ce eu îl iubesc puţin aşa pe Ion şi tu mai faci un sandviş. Deal? No? Uşa, please, că eu-s madam şi-mi cade tencuiala de pe faţă dacă mă ridic din pat. Pupici, tataie.
*e 4 dimineaţa, deh*
Draga Ghita,
Te iubesc cum iubesc sa urasc.Asa ca ia-ti frigiderul (ala veci de carton), ia-ti capra, trandafirul ala ofilit luat de la second. Poate dispare si duhoarea ta.
Maricico ai o duhoare de se usuca trandafiru, mai bine fac dragoste cu o capra sau cu un frigider decat sa te iubesc pe tine
Dragul meu Ghita,
Mor de dragostea ta, cum moare capra dupa varza.Gandul la tine ma face sa deschid frigiderul si dau o petrecere cu toti vecinii in lipsa ta..adica in cinstea ta.In timp ce ma uitam la niste poze, am fost trasnita de duhoarea unui trandafir putred pe care mi l-ai dat pe vremea lui Ceausescu.Nu o sa te uit niciodata, dragul meu Gheorghi!
Te pup cu dragoste si te iubesc, Ghita!
Cu drag, Maricica
In dragoste e ca in frigider
odata ce ai inceput nu te mai poti lasa de el
Desi duhoarea caprei tale
ma face sa ma ofilesc ca un trandafir
Eu pe tine te iubesc
Ghita de innebunesc
Ghita,te-astept in zori la portita
Langa portita de la scoala,
Vino, da' nu veni cum vii tu
De obicei cu mana goala
Ghita, un trandafir ar fi prea bine
De l-ai aduce pentru mine,
Macar atata de la tine
Si Ghita nu uita de Dana, capra
Adu-o si pe ea cu tine,
Mi-e dor sa stea cu noi la soare
Privindu-ne iubirea cu admirare
Si careia ii placea sa ne doboare
Cu a ei duhoare
Cand ii declaram abandonare,
Vrand la tine acasa sa alergam
Sa ne jucam, sa ne jucam
Si dupa atata joaca
Din frigider cu o inghetata sa ne delectam
Ei Ghita, arata-mi tu o fata care
Sa-si arate dragostea asa de tare!
Dragostea ta e ca o duhoare, dau cu sprai si tot nu dispare.eu te iubesc, sunt disperata, tu tot pe camp esti cu o capra! sa scap de dor ma uit in frigider, manac salam, uit de el...de cand mi-ai dat un trandafir, el s-a uscat, te dau sictir!
Draga Ghita cu caprita,
Te iubesc mult de tot,
Cat pe capra mea cu bot.
Dragoste m-a lovit
Cand fundul tau, frigiderul a trantit.
Si iti spun ca dragostea asta are o duhoare
Mai rau ca picioarele Smaranditei cand o doare,
Deci eu cu un trandafir te astept
Daca vrei sa mori destept!
Ghita, doar pe tine te iubesc
Facem sex ardelenesc
Toata ziua stau in capra