Nu-i problemá, Harciog.Cainii nu vor ramane in amintirea nimanui, maestrii creeaza istoria.
Imi pare rau sa constat ca, de fapt, tu ai ales doar sa jignesti in stanga si-n dreapta, din motive care chiar imi scapa. De cateva zile incoace, nu faci decat sa improsti venin, sa manifesti niste frustrari (probabil) pentru care nu e nimeni vinovat.
Am senzatia ca, dupa ce se va termina concediul Ralucai, toate intrebarile astea ale tale vor disparea, astfel incat, cei care chiar sunt pe TPU pentru a ajuta si a fi ajutati sa nu plece scarbiti vazand maldarele de noroi aruncate aiurea.
Iti apartine citatul? Prin 'lovitura de gratie' eu inteleg un tel propus iar acel tel este de a deveni un maestru, inlaturand maestrul, pentru a atinge o alta treapta spirituala, o detasare.Insa in aceasta lume, unde societatea despica orice tentativa de diferentiere, la fel ca Procust, acest lucru devine din ce in ce mai greu.Este usor sa gandesti independent, mai dificil e sa expui aceste impresii fara sa te ingramadeasca acesti caini. Dar ce este cel mai complicat este sa traiesti independent de societate.
LisaJulie întreabă: