| resident a întrebat:

Am auzit la stiri ca mosu si-a vandut renii si sania lui fermecata la fier vechi cu criza asta financiara si vine cu avionul sau ieftinit biletele la tarombig grin sia luat laptop si are si net mai nou copii trimit email-uri nu mai scriu scrisori. s-au legalizat si drogurile kids si are sacul plin de sortimente de toate felurile de tabbac. intrebarea e ce credeti vine mosu si anul asta pe la >noi?

6 răspunsuri:
| hândel a răspuns:

Sania inteleg ca si-ar fi vandut-o la fier vechi, dar si renii tot acolo? Erau cumva ruginiti? thinking
Nu-ti fa griji "SoftCristi" ca el glumeste doar. Bine-nteles ca mos Craciun exista, si va veni si anul asta la tine, ca in fiecare an. Ho-Ho-Ho! laughing

| hândel a răspuns:

@ Adriana, nu doar am incercat, dar am si reusit sa-i pipai posteriorul domnitei, doar ca am platit un pret cam mare pentru. asta. laughing
Si uite, sunt primul care-ti face un cadou de mos Nicolae. Deci, nu-s insurat, dar voi fi daca accepti un sot care pipaie ce prinde la inghesuiala. big grin rolling on the floor

| JeSa a răspuns:

Buna! vine ca de nu il fac sa vina, heehee!, mda... ho-ho-ho ce cadou misto! Vise implinite. Pa!

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@resident ai auzit binehee hee, si eu am aflat anumite informatii, cum ca din lipsa de buget din sacul lui cel mare si-a facut patura, deoarece cele de pe piata s-au scumpit ft mult, iar in locul sacului va veni cu sacosi de 1 leu ce i-au ramas de la ultimile cumparaturi...si mai mult decat atat, am auzit ca pentru a "salva" mai mult timp (care inseamna bani tongue ) nu va mai face vizite la fiecare in parte, ci si-a inchiriat o "taraba" in piata Obor si are program cu publicul de Luni-Vineri intre orele 10:00 -15:00, Sambata - 12:00- 12:15 iar Duminica este INCHIS.
Eiiii? de astea nu stiai vezi? tongue rolling on the floor

Si am si eu o mica nelamurile big grin @otonis este acelasi @otonis care a incercat "politicos" sa pipaie posteriorul unei stimabile domnite in supermarket? thinking ...si este insurat si are si copil? thinking big grin
Daca da, visul meu s-a risipit crying
laughing

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@otonis te compatimesc, dar in acelasi timp te incurajez sa mai incerci big grin poate poate vei avea mai mult noroc laughing
Si daca tot vrei sa fi asa de darnic si sa faci cadoaie de mos Niciolaie...mos Nicolaie big grin. da o fuga pana in pv si onoreaza-ma cu un idhee hee tongue

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Mosul pe care il stiu eu vine anul asta, a venit din totdeauna si va veni mereu.
Nu mai abera, nu esti amuzant.

Întrebări similare