Sania inteleg ca si-ar fi vandut-o la fier vechi, dar si renii tot acolo? Erau cumva ruginiti?
Nu-ti fa griji "SoftCristi" ca el glumeste doar. Bine-nteles ca mos Craciun exista, si va veni si anul asta la tine, ca in fiecare an. Ho-Ho-Ho!
@ Adriana, nu doar am incercat, dar am si reusit sa-i pipai posteriorul domnitei, doar ca am platit un pret cam mare pentru. asta.
Si uite, sunt primul care-ti face un cadou de mos Nicolae. Deci, nu-s insurat, dar voi fi daca accepti un sot care pipaie ce prinde la inghesuiala.
Buna! vine ca de nu il fac sa vina, heehee!, mda... ho-ho-ho ce cadou misto! Vise implinite. Pa!
@resident ai auzit bine, si eu am aflat anumite informatii, cum ca din lipsa de buget din sacul lui cel mare si-a facut patura, deoarece cele de pe piata s-au scumpit ft mult, iar in locul sacului va veni cu sacosi de 1 leu ce i-au ramas de la ultimile cumparaturi...si mai mult decat atat, am auzit ca pentru a "salva" mai mult timp (care inseamna bani
) nu va mai face vizite la fiecare in parte, ci si-a inchiriat o "taraba" in piata Obor si are program cu publicul de Luni-Vineri intre orele 10:00 -15:00, Sambata - 12:00- 12:15 iar Duminica este INCHIS.
Eiiii? de astea nu stiai vezi?
Si am si eu o mica nelamurile @otonis este acelasi @otonis care a incercat "politicos" sa pipaie posteriorul unei stimabile domnite in supermarket?
...si este insurat si are si copil?
Daca da, visul meu s-a risipit
@otonis te compatimesc, dar in acelasi timp te incurajez sa mai incerci poate poate vei avea mai mult noroc
Si daca tot vrei sa fi asa de darnic si sa faci cadoaie de mos Niciolaie...mos Nicolaie . da o fuga pana in pv si onoreaza-ma cu un id
Mosul pe care il stiu eu vine anul asta, a venit din totdeauna si va veni mereu.
Nu mai abera, nu esti amuzant.