Vrei sa stii ceva? Logica mea e foarte logica, mai logica decat orice alta logica si logic daca si logica ta e atat de logica precum logica mea logica atunci vei intelege cat de logica e logica mea logica.
Sunt sigură că nu voi primii fundă! Când voi face şi eu 80 de funde?
ăăăăă! Corect. când voi avea un răspuns câştigător
Bună.
Și dacă ți-aș raporta întrebarea făcând mișto de noi, ce faci?
Lasă râsul!
Pa, pa.
Stiai ca 2=1?
![]()
Si ca Mufla e foarte egoista deoarece nu vrea sa taie colantii cu puleti in doua :-
Daca doua fundee se plimbaa pe strada si se incalcesc panglica una-ntr-alta atunci va iesi o funda mai mare, cu valoare a 2 funde!( ca dupa matematica mea 1+1=2)...so daca imi dai o funda eu o s-o consider juma de funda deoarece nu am muncit deloc pentru danaa...dar nu-mi dai funda ca o sa vina altii cu altceva sau cu vreun comic ![]()
So... Zbye!
Bine. Sa-ti povestesc ce-am facut azi
M-am trezit la 7 fara un sfert si ca de obicei, m-am gandit ca abia astept sa ma intorc acasa sa dorm. Dupa care m-am imbracat si m-am dus la scoala. Am luat un 10 la geografie (citind din carte evident), iar dupa 6 ore de chin am ajuns in sfarsit acasa (intre timp, tocurile au inceput sa ma omoare si aveam picioarele cam in pioneze). M-am culcat asa cum imi programasem de dimineata, iar apoi am inceput tema la romana
As mai scrie dar nu cred ca ma mai lasa astia asa ca te las stiu ca te-am plictisit dar tu ai vrut-o :*:* Pa, pa.
LisaJulie întreabă: