Esti proasta.
Tie ti-ar placea ca ceilalti sa rada de tine si sa puna "cantece" in care sa te jigneasca pe siteuri publice?
Nu e amuzant.E penibil.
Foarte urat. Sa-ti fie rusine ca faci asa ceva. Stai draguta, tu nu ai defecte? Daca ti-ar compune cineva un cantec in care sa iti scoata ochii pentru ca esti sluta ti-ar convenii? Esti penibila, iar prostia care ai compus-o e la fel de penibila
. Mai uitati-va in oglinda inainte sa va bateti joc de altii, romanilor!
Stii ceva?
Batausi sunt peste tot.
Scoala mea e full.
Dar nu pune nimeni despre ei poezii jignitoare pe net.
Daca ar fi sa fac poezii tuturor celor care punb piedica cuiva din scoala,m-as face scriitoare.
Sincer,daca as fi el,si eu te-as bate,fata sau nu, daca as stii ca postezi cu mine astfel de poezii pe net.
Adevarul doare si e crud, asa-i?
Urat din partea ta. Daca e gras nu trebuie sa iti bati joc de el. Si tu ai defecte, pun pariu. Ce-ar fi sa se scrie un cantec sau o poezie la batjocura despre tine?
Voi stiti ce fel de persoana este andrei(cel despre care am scris cantecul)? Un coleg de-al nostru(alin)mergea linistit pe hol, iar andrei i-a pus piedica fara nici un motiv. Apoi a zis''asta este pentru ca esti asa de tocilar''.Nu v-am spus ca alin era cel mai bine crescut coleg, si nu cred ca el l-ar fi facut vreodata gras pe andrei.Dar asta nu e tot.Anul trecut a impins un elev de clasa a5 si a fost la un pas de exmatriculare andrei.Mai pe scurt andrei este un bataus.Si pe mine m-a lovit la mana.Acum va convine? Daca va lovea si pe voi, nu compuneati un cantec ca sa-l enervati? Nici nu stiti prin ce am trecut.In fiecare zi imi era frica sa trec pe langa el. Daca imi tragea una asa, fara nici un motiv?
.
LisaJulie întreabă: