Daca as fii Tonciu, ti-ar trebui 10.000 luni de sapaturi
Mai, pe bune? Ti-ai pus singura intrebarea pe pagina aia TPU-Intrebari si raspunsuri prostesti!
Nu prea cred asta...in fine, pretul la:
14k este de 80lei\g la vanzare
18k este de 95lei\g la vanzare
24k este de 120lei\g la vanzare
Vezi ai grija ca mai sunt si spioni pe asi'
Cine stie ce mai pun astia pe fb...
PS: Te superi daca te intreb cam cat ar fi un lantisor din aur?
))))))) Bine ca i-ai zis-o tu ca eu m-am abtinut
)
Trebuia sa-i zica cineva.
Adevarat! Frate, nu pot sa cred ca a zis asa ceva) E de Facebook asta
)
Hai mai bine sa luam tarnacopul si exploatam. Poate plecam vara asta in Hawai la ce o sa gasim in pestera.
Hai sa cautam amandoi pe unul cu nasu` mare sa fim siguri ca plecam de la prima "sapatura"
Daci daca asta a gasit 1 gram de aur in nas, trebuie sa mergem rapid la Andreea Tonciu.Ne asiguram traiul.
Asta a fost epica frate) Nu mai muncim toata viata
Stiu...
Ce facebook ai? ) Poate mai vorbim
)
Sper ca ti-ai dat seama ca sunt fata
Da...:* Imi lasi un id sau un facebook?
Deci tu esti printre spionii aia nenorociti!
Adica?
Adica aici e familia T/A si veniti voi de la alte categorii si nu-ntelegeti nimica si apoi postati chestiile astea pe Facebook si va bateti joc de noi.
Stai calma, era doar o gluma... Daca te uiti la mine la profil o sa vezi ca am activitate si raspunsuri bune destul de multe...Nu cred ca un spion se mai sinchisea sa raspunda.
Noua nu ne plac glumele astea. Arunca o privire si vezi ce glume facem noi, dar mai in josul paginii, c-au tot inceput sa vina altii pe-aicia sa se bage ca musca-n lapte cu intrebarile lor stupide.
Dar nu am intrebat eu nimic...Ti se pare faptul ca a "gasit aur in nas" ceva coerent?
N-aveti simtul umorului, normal ca nu-ntelegeti! Da, pentru noi e.
Asta e un site de bancuri si glume sau e pentru ajutor reciproc? Consultam regulamentul sa vedem ca cine e?
Frate, aici e T/A. Nu-ti convine, nu mai raspunde! Ne-am facut un grup al nostru, in caz ca n-ai observat. Si da, cand avem probleme, ne ajutam intre noi. S-au inventat mesajele private.
"Nu-ti convine, nu mai raspunde!" am spus eu undeva ca nu imi convine?
Se intelegea si din raspunsul tau.
Asta e o parere strict personala a ta
De-asta nu ma inteleg eu bine cu oamenii! Te rog foarte mult, arunca doar o mica privire pe T/A!
Si PresedintaSweetland, scuze ca fac chat pe intrebarea ta.
Nu-i nimic . Intrebarea asta am pus-o de la o provocare
LisaJulie întreabă: