Cum sa nu.Sa iei inima unui copil, poti fi judecata de crima.
Faceti si voi diferenta dintre inima si suflet, ca daca ai avea inima de copil n-ai putea trai, ca nu ti-e dezvoltata.
Nu eşti singur/a. La 16 ani ai mei eu încă ma uit la desene şi îmi place, profit de micile plăceri ale vieţii şi fac alte chestii considerate imature. Nu înţeleg de toţi vor să fie maturi, maturitate - probleme, probleme - no more fun.
- Logic, toti avem o inima de copil. Mereu ramanem copii mamei si a tatei, si cat de mare ai fi tot uneori simti nevoia sa faci cate`o nazbatie cum faceai cand erai copil. Am vazut cativa copii de vreo 14 - 15 ani. Au un anturaj foarte aiurea dezvoltat. Au ajuns sa se drogheze, si sa injure intr-un hal fara de hal. Asta nu mai e copilarie. Nu nu e nimic rau`! Si eu am o inima de copil in mine, si ma mandresc cu asta`! [ Ciussy ]
Inima sau cordul este organul reprezentativ al aparatului cardiovascular, ea fiind situată în cutia toracică. Are un rol vital în circulația sângelui și implicit în menținerea vieții. La dezvoltarea in pubertate a individului inima sufera o oarecare alungire..Parctic la adult si copil inima ramane cu mici diferente acelasi organ.
Daca esti matur,este ceva rau, intrucat nu ar avea capacitatea sa te mentina in viata, daca te referi la "inima figurativa", tot nu este bine, intrucat in prezent copii maturizati sunt mai apreciati decat maturii cu inima (minte ) de copil.Tu ce fel de "inima"ai?
de copil...si nu ma intere aprecierea lumii
Si eu am, mai multe chiar. Le tin in niste borcane numerotate intr-un dulap.
Sper ca nu ma luati in serios, am glumit. Le tin in beci. Nu mai am loc in dulap.