anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o iubita(un fel de amanta) de trei luni, adica aprox. trei cicluri lunare sau daca citesti intrebarea de pe Luna...nu stiu cum se calculeaza raportat la Pamant.
Totul a inceput cand am invitat-o sa admiram OZN-urile sub clar de Luna.Ma gandeam ca o sa fie o experienta unica, in felul asta eliminand posibila intalnire cliseica.
Eram noi doi, doua shaorme si cateva discuri pe cer.Nimic nu putea prevesti socul care m-a marcat pe viata.
Era asa frumos.Eu am luat-o cu ambele maini si am pus-o in poala mea.Era cam grea, e si vina mea, am cam insistat spunandu-i arabului sa nu se zgarceasca la condimente, umplutura si maioneza.Platisem ceva pe ele, nu mai stiu cat dadusem, dar tot ma uitam cu un colt al ochiului la ea sa nu-i cada ceva pe jos.
La un moment dat, o observ pe ea cum casca ochii pe cer fara sa bage de seama ca se scurgea maioneza pe jos.
Acum, sa vezi cu incetinitorul, in frame'uri, de parca timpul s-ar opri in loc, e totusi o situatie neplacuta.Am vrut sa-i spun atunci sa fie mai atenta, dar in momentul acela o lumina orbitoare, ca un blitz, m-a dus cu cateva momente inainte si m-am trezit ca tot ma intreba "hai! mai stam? ca suntem aici de 4 ore".
Am dus-o acasa in noaptea aceea, tot ma gandeam la maioneza din iarba.Adica, nu-s zgarcit dar...cine ma intelege bine, cine nu, nu! Am vorbit si cu familia, nici ei nu sunt de acord sa mai continuam. Tata zice mereu: "daca se intampla o data, trebuie sa te astepti si la a doua oara"
Ma gandesc sa-i mai dau o sansa, nu-s chiar asa insensibil.O sa iau doua happy meal si ca locatie as alege o casa bantuita.
Nu stiu sad sa ma mai vad cu ea, sa incerc cu alta mai atenta? Voi ce ma sfatuiti?

Răspuns Câştigător
| Hαppiηеss a răspuns:

Te sfatuiesc sa consulti un psihiatru!

10 răspunsuri:
| Solitude15 a răspuns:

Astfel de accidente se mai intimpla si daca tu chiar o placi poate ar fi bine sa va intilniti inca o data happy

| VerdeLila a răspuns:

Foarte frumoasa poveste de dragoste laughing
felul tau de a scrie seamana f mult cu a unui coleg pe de aici...esti chiar el? dar nu mai conteaza.
eu te sfatuiesc sa te duci sa recuperezi maioneza din iarba si apoi sa te sfatuiesti cu ursuletii de plus daca sa mai continui idila, dar fara sa te auda nevasta ta. astept si partea a doua a povestii

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru VerdeLila):

Chiar el fiind cine? eu sunt new, am vrut sa-ti scriu in privat dar nu merge.

| syd a răspuns:

Umor cu gust de shaorma. ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ

| MartinelFrumuselul a răspuns:

Doamne esti nebun! Cati ani ai, 10? laughing)

| cristimihailov a răspuns:

Poate ar fi bine sa bagi un blog pentru cei ce vor sa citeasca mai multa mahmureala din asta happy

greece12
| greece12 a răspuns:

Data viitoare cantareste-o inainte s-o iei in brate si ia doua Club-uri, cartofii prajiti se recupereaza mai usor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Să mori tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa mai mergi la o intalnire si sa ne mai povestesti ce ti sa mai intamplat! happy
Frumoasa povestire! happy

| Λl๓a a răspuns:

Tocmai ne-ai povestit despre shaorma ta, cumva?