| SmileyesotulmeusecretLOL a întrebat:

Am observat ca nu prea va plac povestile mele... Asa ca... o sa ma apuc sa fac legende laughing. Mwahahahahahahahah. Unele mai haioase, cu sens, si nu ma las de vreo legend-o poveste dintr-asta. Fara persoanele T/A. Adica cum vad eu super clasa mea de batuti in cap.

Ma pregateam sa spun lectia la istorie si vine Stefan ca taurul in batista rosie, ma ia de dupa gat, se pune frunte in frunte cu mine si face ochi de catelus, in timp ce spune:
-Di, vrei sa te ajut?
Il dau la o parte, ca mi se parea ciudat sa avem o distanta de 2cm intre buze. Ok, il dau la o parte, iar el se duce mai in fata, langa Maria. Nu stiu de ce il urmaresc, iar pana sa ajung, ia ca Maria pleaca. Ma asez langa el si imediat constiinta ma ridica si ma duce sa ascult ce zice Iulia.
Orele se termina si imi iau talpasita cu Vlad si Ana spre casa. Stam in parculet si ii intreb:
-Ba, fratziwearilor, voi chiar credeti ca Stefan ma place?
-Dap.

Si o zi idioata in care Stefan ma enerveaza v-a fost prezentata.
*T/A mode on*
Voi stiati ca maica-mea era poreclita Mama-Omida?
Mama voastra cum era poreclita?

9 răspunsuri:
| Pawesome a răspuns:

Si...partea amuzanta?

| SmileyesotulmeusecretLOL explică (pentru Pawesome):

Momentan niciuna.
*T/A mode activated*
Cum sa nu vezi partea amuzanta? E mai jos!

| єχcєєℓ a răspuns:

rolling on the floorlaughingrolling on the floorlaughing
De ce râd?

| ww2Totenkopf a răspuns:

Pe langa faptul ca ai niste ``legende`` ultra ridicole, iti bati joc de mamele noastre!?

PS-Iti place cand nu glumesc?

| SmileyesotulmeusecretLOL explică (pentru ww2Totenkopf):

Da, chiar ador momentul ala. Oarecum, mamei mele chiar i se spunea mama omida (ghicea in carti la facultate).

| ww2Totenkopf a răspuns (pentru SmileyesotulmeusecretLOL):

De ce m-ai facut cel mai... user?

| SmileyesotulmeusecretLOL explică (pentru ww2Totenkopf):

Ca ma plictisesti si nu iti inteleg povestile cu emperori si comicurile tale sunt cam fara sens.

| ww2Totenkopf a răspuns (pentru SmileyesotulmeusecretLOL):

Comicurile...stiu,dar povestile alea sunt cele mai amuzante.

| MIRUNAmyra a răspuns:

Mda,ma prefac ca rad.

Întrebări similare