| Fragile a întrebat:

Am si eu cateva intrebari.Adica...eu m-am gandit mereu la raspunsuri, dar sunt foarte greu de ales, asa ca vreau sa aud opiniile voastre.
1. Ce alegeti dintre PURITATE si DRAGOSTE?
2.REBELA sau SALBATICA, CRAZY, SUFLETUL PETRECERII(asta se ia cu totul nu sunt 3 raspunsuri diferite toate aceste 3 cuvinte reprezinta o singura calitate)?
3. Ce parereaveti despre sloganul"Chiar daca voi pierde, voi straluci ca o nestemata"?

10 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

1 Puritate, dragoste hmm...doua cuvinte diferite cu semnificatie diferita si cred ca daca tot ma pui sa aleg o aleg pe a -2-a :dragostea!
2 rebela -nu e stilul meu, si nici salbatica, crazy sau s. p. mai degraba calma, linistita...

E un slogan bun, imi place iti da incredere la nereusita intr-o situatie! Cine l-a spus mare dreptate a avut! Cu totii trecem prin situatii cu reusite, cu dezamagiri dar trebuie sa trecem peste ele!

| Elena1234456 a răspuns:

1. Aş alege Dragoste.

2. Sălbatică

3.Este total adevărat.

Răspuns utilizator avertizat
| Bii26 a răspuns:

Bună
1. Aş alege Dragoste.
2. Sălbatică, Crazy, Sufletul Petrecerii
3.Este total adevărat.

| rex_2081 a răspuns:

1. Puritate; 2. A little crazy(nu consider a fi un defect)3.Nu castigi intotdeauna dar daca stii ca dreptatea e de partea ta important e sa fii tu insuti sa poti merge oriunde si oricand cu fruntea sus, sa stralucesti ca o nestemata.

| MangoGirl a răspuns:

Puritate
Sufletul petrecerii ma caracterizeaza
nu trebuie sa castigi, doar sa te distrezi

| Maria2894 a răspuns:

Dragoste
salbatica, crazy, sufletul petrecerii
coreeect...
pa pa
te pup

| Overdose_4833 a răspuns:

1. Dragoste
2.Salbatica, crazy, sufletul petrecerii
3.Are dreptate sloganul. Nu trebuie sa castigi ca sa te simti bine si sa radieziwinking

| Selena111 a răspuns:

1 dragoste

2 rebela

3 super tare

| diana58 a răspuns:

1. Dragoste.
2.Eu cred ca reprezinta o singura calitate.
3.Sa castigi nu e tot.

Întrebări similare