| H0lz a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru fete. De ce va puneti la status de exemplu hmmmm... Ursullleeeetssshiiii PhufoooSsshsiii [ stii tu george ]... Adica ce rost are sa pui asta la status pentru ca nimeni nu intelege. o puneti sa va dati in spectacol, sa aveti putina atentie, adica statusul este pus sa vada lumea ce faci acum sau daca esti plecat, dar ma rog. Oricum trebuie sa fii prea prost sa intrebi pe cineva hai te rog spune-mi si mie ce inseamna statusul tau oh go on Pitipoance proaste happy

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

Da,se cred tare interesante unele.cica e mai "cool" asa, mai de neinteles probabil.dq stie ce o fi in capul pitzipoancelor..adica nu le supor si nu le voi suporta niciodata. nu incerca sa le intelegi actiunile, majoritatea nu au niciun rost/sens.e doar prostie si inconstienta.

7 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Hai să fim serioși, fiecare pune ce vrea.
Dacă te deranjează atât de mult statusurile anumitor persoane, dă-le ignor și nu te mai plânge.

| AikkoxD a răspuns:

Am şi eu o întrebare pentru tine. De ce pui întrebări d'astea? Adică, ce rost are să pui aşa întrebare pentru că nimănui nu-i pasă. O pui ca să te dai în spectacol şi bla bla ce-ai mai scris tu acolo.

| XηαтѕυмєX a răspuns:

Eşti băiat. Băieţii îşi pun statusuri : Brb cs, Brb metin, Brb dorm rolling on the floor. Băieţii nu înţeleg fetele waiting.

| Urpaniel a răspuns:

Era să cad de pe scaun la "stii tu george"
Kremlin, le spui tu ce trebuie să aibă george?

| PisicaAristocrata a răspuns:

Cum nimeni nu intelege? Intelege George laughing

| TatianaCecilia a răspuns:

Ehh..nu chiar toate facem la fel..eu una am tot timpul fraze pline de sarcasm..sti? abilitatea de a insulta idiotii fara ca ei sa-si dea seama.