Pai simplu... rahatu ala de reclama are priza la public... desi nu crede lumea, tot il face macar o data. Ce e culmea cu el, trebuie sa platesti sa primesti raspunsul. Well, asta ii da un strop de importanta mai mare (un test cu plata, pare mai serios decat unu aruncat gratuit pe net), dar si asa, evident e o prostie. Si are la baza un principiu simplu. Toate intrebarile au legatura cu cele mai evidente posibilitati de a-ti pierde viata. In functie de ce raspuns dai, te apropii sau esti ferit de pericolul respectiv. Apoi, pe baza unui algoritm sau a unor puncte pe fiecare raspuns, iti da rezultatul (mai multi ani de viata sau mai putini). Oricine ar fi putut sa inventeze chestia asta.
De fapt nu in 2012, ci in in 2036. Am vazut la stiri ca ne va lovi un meteorit ce trece pe langa Terra din 8 in 8 ani (sau 7, nu mai stiu exact
).
Cred ca si asta face parte din teoria conspiratiei
Adica vor sa ne bage in cap chestia asta ca vom muri in 2012 si noi inconstient sa atragem acea chestie spre noi. Daca ai vazut filmul documentar ''The Secret'' stii despre ce vorbesc. Daca nu, ti-l recomand
Legat de acel meteorit care va trece periculos de aproape de atmosfera terestră în 2029, urmând să o ia în plin în 2036, s-a spus de mult timp la TV că deja există tehnologia necesară trimiterii unei rachete în direcția acelui meteorit, pe care va urma să-l distrugă. Proiectul „Deep Impact" despre care poate ai auzit și pe la Discovery. Dar în fine, măcar asta ar fi o chestie concretă, negru pe alb.
Dar faza cu 2012 nu îmi e clară atâta timp cât nu au fost aduse argumente solide despre ce anume ar putea cauza această ipotetică „apocalipsă". S-a venit doar cu ideea că va fi, și atât. Nu s-a spus nici „cum" și nici „de ce". Cât despre varianta cu calendarul mayash... mai bine mă fac că n-am auzit-o vreodată.
Chiar ca ma enerveaza, plus ca daca vrei sa afli rezultatul tebuie sa platesti.Astea sunt fixe, de exemplu daca pui ca fumezi si normal ca-ti da ca mori mai repede...
Uite cum sta treaba, noi trebuie sa fim pregatiti de orice, ca doar Dumnezeu hotaraste sf lumii, poate civilizatia mayasa nu a mai scris despre lume pentru ca disparusera sau cine stie ce, Doar Cu Judecata De Apoi va veni sf lumii in rest sa stii sf lumii nu inseamna numai distrugerea Terrei ci a intregului univers ca si un big bang deeeeci rezumaaaam ca daca avem o racheta pregatita pentru domnul Aphophis meteoritul care va vizita Terra, nu ne facem grji, cei de la NASA sunt pregatiti pentru orice. e o prostie faza cu "afla cand va veni sf lumi " o porcarie inventata de niste oameni care au crezut chestia.
LisaJulie întreabă: