1. Da in real life.
2. Nu sunt sau pe cea pe care o vreau eu e ocupată
3.Ce au plecat . Îmi e un pic.
1. Ok... ciudat.
2. Cum zice si Sweeti poate sunt create pentru a fi penibile.
3. Sunt niste membri din familia T/A si daca nu intelegi de ce ti-ar pasa de ei nici nu vei intelege, fiindca nici nu vei avea ocazia de a cunoaste aceasta familie!
4. Esti hater. Esti de ala care se da mare si tare pentru ca e mai putin redus intal ca noi! Mars afara! Daca mai esti pesimist ai report!
1.Am aflat ca unul "Andrei" m-ar placea. In rest nu stiu...
2.Nimeni,mda,forever alone
3. De Unica da, dar de RECTIFICATORUL niciodata
1. Normal că am! Adică eu sunt super cunoscută şi super admirată de toţi pământenii care îmi sunt inferiori.
2. Ăăă... Exceel? Aşa cred.
3. Doar de Unica, oarecum.
Imi dai report si ma faci redus pentru ca nu imi plac glumele voastre nesarate?
De acum, promit, cand voi vedea un post care contine cuvantul "Nuttela", ma voi forta sa rad.
Daca eu nu stiu cine is aia, de ce naiba vrei tu sa imi para rau de ei?
Pentru mine nu inseamna nimic. Ma doare undeva de prietenii tai care au plecat, stiu ca suferi, dar am tot dreptul sa raspund la intrebare si sa spun adevarul.
"1) Habar n-am" < De unde sa stiu?
"2) Ar fi penibil" < Mie, personal, mi se pare penibil. Am dreptul la opinie, asa-i?
"3) De ce m-ar interesa?" < Pur si simplu nu ma intereseaza de ei pentru ca nu ii cunosc. Chiar te frustreaza asta?
4) Te-am lamurit ca daca imi dai report se numeste abuz, ba chiar pot sa iti dau eu report pentru ca ma ataci fara motiv, doar pentru a-ti sterge lacrimile provocate din cauza faptului ca nu raspund ca tine. Totusi nu o fac; ai scris-o la nervi, de ciuda!
Hăhă, altul care se crede deștept, hăhă! *arata cu degetul ca un copil mic*
Hăhă... te enervezi, hăhă!
Hăhă... MUHĂHĂHĂHĂHĂHĂHĂ!
Vei muri innecat in suc de c*c*! Hăhă! *daca se enerveaza si la asta o sa apara la stiri, Muhahaha!*
(citeste paranteza degeaba)
Hăhă... tu chiar o iei serios cu reportul? E prea departe butonul si lenea mea prea mare. Hăhă: uite, muscă! Hăhă, e pufoasa!
Renunta la Duracell. Poate esti tu de 10 ori mai energic, dar daca te consumi pe mine, n-ai facut nimic.
HĂ? Sunt prea redusă mintal ca să înțeleg.
Ce?
Hăhă, uite o muscă! Arăt cu degetul spre muscă! Hăhă...
Marius7121 întreabă:
LisaJulie întreabă: