anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut ca se practica datu la la gioale, vitriol cu intentie, ciomagul in cap la colt ori cu lumina stinsa. Asta pentru ca el, viking tatuat pe motoreta fara asigurare se joaca cu ea, tanara, blonda, dispusa, jurata pe alzheimer - ceea ce vezi nu s-a intamplat-, economica la bara de inox, educata, bine crescuta, si totusi fara suflet. Asta pentru ca-i mai face si un copil, iar dupa aia se arunca in lupta toate neamurile in realitatea zilei, cu care el, mojic, betiv, cu ochii rosii de hamster ii mai face si machiaj zilnic, violenta ochioasa.
Nu e istorie, nici viitor, toate se practica, sa nu devina fenomen.
Concluzie: va plac baietii rai?

7 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Rai, da' buuuni!

| mircea a răspuns:

Nu te supara, dar zi-ne ceea ce nu stim. Daca ne plac baietii rai? Pai care rai, ca asa sunt majoritatea baietilor din mediul social la care te referi? Nu este fenomen, este plaga! Doare si ustura!

| dorinaugustin a răspuns:

De obicei iubesc conservatorismul si ii prefer la conserva... dar daca nu se poate (costa) atunci merge si cu fete, dar nu de acelea rele happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va plac baietii rai? vad ca editarea functioneaza ca intotdeauna, adica NU.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dap, imi plac baietii rai. Uita-te la Uzzi, poate sa nu iti placa?
Acu` ...toate ca toate, dar nu am inteles ce e "datu la la gioale". Poti sa imi explici, te rog, eu am crescut la bloc si nu stiu jargonul...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti fi imposibil de ferm si fara sa fii rau. Ce-ai spus tu acolo sint numai impresii de rautate. Iar datului la gioale, l-as traduce ca umblatul la prezoane.

| alynutzzza a răspuns:

Da

Întrebări similare