Eu nu vreau sa-i revad pe ei.Si nici ei nu vor sa ma revada pe mine.
http://myfacewhen.com/i/468.jpg
Stii, nu prea pot sa zic ca imi cenzureaza robotelul dar pot iti spun ca are 4 litere si rimeaza cu scula.
Cu diriga. E ca o vrăjitoare. Are nasul lung și cârn. Părul urât. Țipă la noi. Și la ore ne tot rostește vrăji pe care nimeni nu le înțelege.
Sau profesorul de franceză.E gras și urât. Poartă ochelari de ăia mari și hidoși și ne bate. ![]()
Sau... dacă e după mine nu vreau să vad niciun profesor... nu îi descriu pe toți ca ma doare mânuța.
Și nici colegi nu mă prea încântă...
Vai ce dor imi e de scoala : (( n-ai idee cat ma buCUR ca o revad : (( adica chiar nu era nevoie sa se deranje. Putea doar sa stea in patul ei moale, spre binele tuturor, al ei, al tau ...al meu
E asa de "draguta" ca a trebuit sa se deranjeze, adica mie nu prea mi-a lipsit atat de mult pentru ca o am in cap si nu pot sa mi-o scot de acolo! Ce profesori nu vreau sa-i vad?
chiar acum citesc aceasta postare aproape toti colegii din clasa mea, nu stiu cum sau cand vor folosii asta in potriva mea dar nu ma risc. (raspunsu fara sens, stiu)
: )) eu chiar am profesor la fizica, acum mi-ai starnit proasta curiozitate sa intreb daca exista profesora pentru orele de fizica. In ce clasa esti? (cred 97% ca esti la o scoala)
eu sper ca semestrul asta sa ma dea afara daca nu asta e ma iau si plec singura!
http://myfacewhen.com/114/
Profa de tehno,diriga,profa de engleza,profu de istorie, profu de mate, etc.In general, cu niciunul.Si nici de colegi nu mi-era tare dor.
Da,imi e dor de vacanta
Si nu vreau sa vad profesorii aia nenorociti.Mai ales la muzica.E un comunist nenorocit.Sau fizica...ne plictiseste de vorbeste singur.Nici dracu; nu-l asculta.
Mie nu imi pare rau ca se termina vacanta dar profa de engleza imi creeaza greata, are o voce foarte subtire si cand tipa o data la tine parca vezi toti mortii si vii si te sperii!
Chiar azi am avut ora cu ea
.
P.S. - a.7-a
Si cati morti au iesit din parchet si freaked colegii?!
Mie. n-am nici un chef sa ma duc la scoala si ma intalnesc cu profa de biologie si cu profu de mate
LisaJulie întreabă: