| Domexd a întrebat:

As vrea si eu sa cumpar niste miere ionatane si Idared dar nu stiu clar de la ce albine provin si daca stupul are regina a si as mai vrea sa ung mere poliflora si de tei pe paine.Cum fac? Ce sa fac? Cum sa aflu daca albina era regina si cum ii aflu dinastiile si familia si cum aflu daca a fost comunista albina sau nu? Cum aflu daca mierele ionatane si merea poliflora sunt sanatoase pentru organul..organism pardon.

PS:Intrebarea asta e un pamflet si trebuie tratata ca atare!
A si aveti intrebari la raspunsurile mele? Cu punct sau cu virgula? Sa fie folositoare si sa aiba 1 caracter maxim 2! Sa fie de la un om care stie ce e merea poliflora si mierele ionatane.

PS:V-ati prins de ceva?

Ha ha ha! Ce-mi plac glumele mele!

Apropo, ma intereseazaaaaaa muuuult din ce dinastie, am mai zis este albina regina, ce stil de conducere adopta, comunism sau cum si daca are vreun bondarel? Cum aflu? Si merele cum sa le mananc pe paine sau pe mucenici? Dar mierea sa o mananc cu coaja sau fara? Cu tot cu sambure?
Si cum se alege regina prin alegeri libere sau secrete?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cand am inceput sa citesc credeam ca ai necazuri.Si cand am terminat, m-am lamurit.

| Domexd explică (pentru darrio2007):

Nu sunt nebun omule.Crede-marolling on the floorAm zis sa postez si eu pentru prima oara ceva amuzant.laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru Domexd):

Ooo! Stai linistit.Chiar mi-a placut.Nu te-am crezut nebun.

| Domexd explică (pentru darrio2007):

Multumesc

| darrio2007 a răspuns (pentru Domexd):

Sa ai o zi buna in continuare.

| Ashadow a răspuns:

Merele le bei cu paiul direct de la taraba cand vanzatorul nu se uita si daca te vede arunci cu miere in el pana vine regina albina sa te certe.Atunci o saruti fortat si asa afli daca are bondar sau nu, daca are iti sugerez sa-l scuipi cu petalele merelor pe care le-ai supt ca sa-l dezhidratezi si sa-l faci sa se duca la culcare, iar daca nu are o intrebi pe albina:"Cine esti tu bre de unde ti tragi?", la cat de vorbarete sunt fetele afli tot in vreo 10-15 decenii.