anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Asa dar vine mosu. V-ati pregatit botoseii sa-i puneti miine la usa? Ce spuneti... daca mosu va aduce dulceata de mure si... se gindeste el s-o puna taman in botosei? Exact ca-n Caragiale, unde pustiu iese cu cheseaua de dulceata si o varsa in galosii nefericitului musafir rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Eu vreau sa imi aduca unu cu tot cu ghete big grin se poate?!hee hee

12 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Eu am primit deja si dulceata si mai multebig grin, deci sa stii Sensei ca am fost foarte cumintebatting eyelashes. oricum mai pun si dadasi si ghetutele, poate poate mai primesc cevarolling on the floor

| hândel a răspuns:

Eu mi-am scos cizmele alea cu craci pana la fese, le-am lustruit, si le pun maine la usa, pe dinafara, ca poate primesc si de la mosii vecini ceva, si o sa pun si un borcan gol pentru. donatii lichide, si unul pentru. donatii vascoase.hee hee

| Leea1234 a răspuns:

Mi-ar prinde bine, un borcan de dulceata... dar nu in "galosi", in borcan, iar borcanul pus in galosi...si pe langa borcanul de dulceata, as mai vrea ca mosul sa-mi puna un strop de noroc, si sanatate pentru mine si toti cunoscutii mei!
pe. s. si mai am o dorinta, dar cred ca il voi lasa pe mos craciun sa se ocupe de asta, imi doresc albumul laurei stoica... cel pe care l-a scos fratele ei!

| Bacemi a răspuns:

Prefer niste dulceata de pe buzele fetei pe care o iubesc.

| Gabry a răspuns:

E buna dulceata, dar in borcan!frustrated
Eu vreau... o surpriza! Simt ca le am pe toate asa ca nu prea stiu ce sa cer! La 4 dimineata am sa fiu in picioare!batting eyelashes

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

O sa pun o pereche de adidasi, ca in fiecare seara. La mine se cam intalneste lumea cu mosul... nu prea mai ajunge el la incaltari.

| bogdand a răspuns:

Eu sper sa imi puna un peste auriu care nu stie sa numere prea bine happy

| Cryssy a răspuns:

Ce buna ar fi niste dulceata... Dar nu am nevoie de asta. Ce imi doresc eu este sa fiu mai mult timp alaturi de iubitul meu. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As vrea ca mosu sa vina la toti cum vine la mine.la toti cei nefericiti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La mine a venit moșul deja. Mi-a adus un pulover. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro nu cumva tu in loc de r spui si acum i ca atunci cind erai mic?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ursulika, tu cuminte? N-as prea crede devil