| Barajag a întrebat:

Astazi ati facut sex si love?laughingDe ce?hee hee

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

Tinand conmt ca intrebarea este de ieri iti voi raspunde: ieri nu am facut sex deoarece partenerul meu a fost plecat toata saptamna si nu i-am gasit inlocuitor laughing dar o sa compesez si azi cum intra pe usa o sa-l trantesc pe canapea deoarece in pat cu siguranta nu vom ajunge.

17 răspunsuri:
| Criiss16 a răspuns:

Scuză-mă că spun, dar e o întrebare chiar stupidă! straight face

| Barajag explică:

Criss scuza-ma dar cine te-a pus sa raspunzi? e la amuzantehappy

| Zâmbărici a răspuns:

No yet!laughing
bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost azi si am facut sex cu una goala, mi-a zis ca vrea sa o umplu :->, eu am aprobato cu vorbe dulci si i-am spus ca o iubesc. apoi am pus-o'n cui-era plasa de cumparaturistraight face bye

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ooooo... ce curioasa esti, dar tu ai facut?

| Barajag explică:

@constantaproca:Eu nu am cu cine sa fac momentan, nu mai e mult si ajung si la punctul culminant peste cateva zilelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De pofta!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ursulika, tii post?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaa eu am citit "am" in loc de "ati"am crezut ca tu ai facut si ne intrebi de celaughing. Doamne` feri` eu n`am facut nimic`!batting eyelashes laughingMi`s atata de cumintebig grin!love struck laughing

| elena a răspuns:

De ce n-am facut? Mai ales love sau sex? Este prea devreme... ora 14. 51.

| JeSa a răspuns:

Hmmzzztongue, nu mi-ar strica o "partidă"whistlingbig grin

daniela
| daniela a răspuns:

Rabdare si tutun inca nu a venit seara. La baranete dimineata e cam greu, ai alte tabieturi.

| Anca a răspuns:

laughing) Azi nºam facut laughing) Nici nºam avut vibratoru langa mine ( adica parteneru ) laughing

Daca ar stii ca l-am facut vibrator. laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am facut lovetongue pentru ca sunt bolnavioara in primul rand... si in al doilea rand pentru ca a fost cam badaran in ultimul timp.

| Pho3nix a răspuns:

Neah, ninge afara asa ca nu pot.laughing

| stefytm a răspuns:

Mai si intrebi de ce!big grin Pai daca nu ai venit la mine...eu te-am asteptatbig grin!

prfml
| prfml a răspuns:

Am facut singur, ca nevstamea mi-a spus ca daca intarzie sa incep fara ea. happy