Nu,probabil am adormit in timpul orei de chimie, si am ratat sfarsitul
Eu sunt nemuritoare! muahahaha!
Da,dar de plictiseala.
Sfarsitul lumii se amana precum marirea salariilor bugetarilor.
Da sunt in mormant sunt in sircriu am laptop aici si aer conditionat...e foarte marfa dar vecinul meu este o baba de 120 de ani este moarta...scarbos nu?
Domnul este inceputul si sfarsitul, El ne-a creat si doar El stie si hotaraste soarta noastra, restul sunt simple presupuneri, interpretari, supozitii.
Da! Sunt in Rai! Ma simt perfect: tuica,coniac, vin, 10000 de Ferrari, 204569 de Porsche si *se sperie*
Aaaa! Sunt in Iad! Aaaa! Ma bate diavolul! Totul e rosu si sunt 1200 de grade Celsius! Ajutor!
*Se trezeste din vis*
Nu am murit.Tu?
Nu numai dumnezeu poate stie cand va fi sfarsitul lumi.Pana atunci rugativa si traitiva viata inainte.
Sunt fata![]()
si da, sunt VIE! a fost asa o apocalipsa...ma prins pe nepregatite. apropo:eram pe WC!
apocalipsa nesimtita!
Scz...(majusculele )
Ma uitam pe telefonul meu(sunt a 3a)era 11:11:11 ii zic lu colegu meu:baa a venit sfarsitu luumii si el s-a uitat pe geam a vazut rosu si a tipat.A luat I in carnet la purtare si se mai uita odata erau iste frunze ruginii.Am ras cu prietena mea(iubita) si cu toata clasa de nea auzit domnu director.A venit in clasa si a vazut-o pe doamna ca radea si ea si a zis:Lasa! Ce faza tare!
![]()
ce tare!
prea multa imaginatie are colegul tau
Inca nu am murit, am trecut cu bine de sfarsitul lumii de anul acesta, de acum ne vedem sanatosi la anul!