| Domexd a întrebat:

Ati vrea sa doara prostia?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

In varianta asta nu ne-am mai intelege intre noi, toata lumea ar urla...Trebuie sa stim ca oricat de destepti ne-am crede, fiecare din noi are si o doza de prostie(mai mica sau mai mare, asta depinde de noi).

18 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Da pentru ca am scapa de politicienii nostri dragi laughing.

| alexdop21 a răspuns:

Nu, pentru ca uneori si eu recunosc ca sunt prost. Toti suntem prosti la un moment dat, si tare doare cand iti dai seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gradual, pentru prostie minora - un strigat, pentru prostie medie - doua strigate, pentru prostie crasa - sa urli nene laughing laughing dar
la inceput a fost greseala, nimeni n-a avut studii superioare inainte de a merge in picioare.

mira
| mira a răspuns:

Toata lumea are o doza de prostie, asta ar insemna sa ne imbolnavim cu totii si sa urlam de durere.

| Gabry a răspuns:

Da normal! Asa oamenii s-ar gandi de doua ori inainte sa faca/sa spuna o prostiewinking
Dar totusi, prostia doare pentru cei care muncesc sa faca ceva in viata, sa realizeze ceva si cand ii vad pe manelistii astia si pe cei care ii asculta si sunt obsedati...

| MM a răspuns:

Ne-am tavali in chinuri toti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Fără un miligram de prostie nu am fi oameni, dacă nu am avea.
Pa, pa.

| PauLa.M a răspuns:

Da..ca poate asa imi mai dau seama si eu cand gresesc.
si nu numai eu...majoritatea

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu.As tipa tot timpul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E tragic spre sadic ceea ce zici tu aici, e la fel ca un bolnav de cancer ce nu are scapare, mai ales ca prostia ucide zilnic soferi, politicieni, traficanti de droguri, politisti...

| xibalba a răspuns:

Sincer, da. Ar fi singura sansa sa scapam de prosti in cel mai scurt timp.pentru ca ar muri. De durere.

| Flav a răspuns:

Nu, ca as fi bolnav mereu si-as deveni dependent de medicamente.

| I'm just me a răspuns:

Nu. Pentru ca mai am si eu scaparilaughing

| fabiola a răspuns:

Necazul e, ca se simte si fara sa doara si in plus e si molipsitoare!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu doare pentru ca e nesimtita, ar fi prea frumos pe pamant fara prostie.

| Haydee a răspuns:

Sa intepe...asa pentru bunul simtwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da doare deja prostia. cand te impiedici si te lovesti nu zici " auu ce proasta /prost sunt? laughing)

| Sara2 a răspuns:

Ar fii la urlete in tara asta...

Întrebări similare