| PotcaPădurii a întrebat:

Avand in vedere ca t/a-ul este asaltat de trolli m-am gandit ca nu ar mai strica inca o intrebare tampita care sa va calce pe nervi. (Trebuie sa fiu la moda.) Si cum BadGirlNumaiStiuCum nu mai pune intrebari idioate cu un gay si cu senzatii termice ridicate(se pare ca i s-a consumat gazul din butelie) m-am gandit sa rasuflu faze fumate. In zilele de azi sa te droghezi cu busuioc e mai scump de cat pare asa ca fumez ce apuc.
Si acum intrebarea tampita(care nici macar nu e intrebare):
*scris de pitzi mod on*
V@i zunt f13rb1nt3! Aduc3t1-l pe @lice C00p3r(o sa fac matanii pentru ca am pocit acest nume, sunt un criminal, Doamne Iarta-ma, Alice iarta-ma, ma simt ingrozitor)in d0rm1t0r. Zunt g0@l@ golutz@!
*am terminat cu scrisul pitzi(sper ca mi-a iesit)*
Acum astept injuraturi din partea voastra, link-uri surpriza cu 2 girls 1 cup si clonele lor, raportari, degetul din mijloc, aclamatii sa plec de la t/a, sa va bateti joc de mine ca de BiancaAia, sa spuneti ca nu am creier si cel mai rau: Sa imi ziceti ca sunt o arahida in loc de arahnida.
Va doresc succes la injuraturi.
P. S.:Fara link-uri cu Giastina Biberon si melodia aia cu Friday. Alea sunt horror. Chiar si Alice Cooper a dat like la afirmatia ca melodia aia e horror.
O zi (ne)placuta!

10 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

De ce am impresia că postarea e menită să le arate nou-veniţilor cât de penibili sunt...
Pe mine mă enervează ăştia care pun linkuri cu cleverbot şi nu îşi dau seama că noi am fumat toate fazele posibile, deci nu ne mai pot impresiona cu nimic -_-

| Trinitas a răspuns:

Pentru ca ai pomenit de Alice Cooper intr-o fraza analfabeta iti doresc sa calci pe un lego.

| PotcaPădurii explică (pentru Trinitas):

Am calcat pe pioneze. Nu am lego. E bine?

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

A scris numele lui Alice Cooper! Pentru asta am sa te urasc toata viata...

| PotcaPădurii explică (pentru ImYourFuckingNightmare):

Iarta-ma! Azi am fost la biserica si m-am spovedit pentru fapta asta. Am cantat (aproape) toate cantecele lui Alice Cooper. -am spus Cooperu-lui imaginar(am o imagintie bogata) sa ma ierte. Si nu e treaba ta daca I am in love with stoopid sau daca This maniac(je)'s in love with you... :'')

| Downfall a răspuns:

Tare faza laughing
Pentru ca m-ai facut sa rad, nu o sa te injur. Ai noroc tongue

| angelsaredickswithwings a răspuns:

Vezi ca trebuia sa zici si asta : va pup :* si daca vreti FUNDita trebuie sa ma pupati si voi in c u r

| dorianpopafan2 a răspuns:

Tot ce am de zis e decat WOW. O zi (ne)placuta si tie! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu si tuuuuuuu...Mai intai Ciac si fundele lui gratis acum tu.I lost my hope in humanity.

| ɔɐıɔ a răspuns (pentru anonim_4396):

Dude...i was trolling, i hope you knew that, you du?