| Barajag a întrebat:

Aveti secrete? imi puteti spune si mie macar unul mic? promit ca n-o sa spun la nimenilaughing

Răspuns Câştigător
| hândel a răspuns:

Mi-am perfectionat arta sarutului frantuzesc cu un caine comunitar. Asta pana a-ncercat sa profite si sa ma puna capra. M-am vazut obligat de regula fara sex la prima-ntalnire, sa pun capat intalnirii noastre. De atunci nu l-am mai vazut, si ma tem sa nu fi recurs la un gest disperat in urma respingerii, si sa se fi sinucis. Sper doar ca s-a aruncat sub rotile unui mercedes, barem sa fi avut o moarte cu bun gust. laughing

20 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Da am!
dar nu-ti spun.....ca doar e SECRET!

| maryana5 a răspuns:

Uite ca am incredere in tine ca n-o sa spui la nimeniwinking
iti dau parola mea de pe TPU: ontheroad
daca spui la cineva te inghit waiting
asa ca sssss don't tell anyone

| Annitu a răspuns:

Sunt o vârcolacălaughinglaughinglaughing

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Secretul meu este ...ca nu am doar un secret... ci mai multebig grin

| ViVi a răspuns:

Daca ar spune secretul lor fiecare de ce se mai numeste secret?
thinking

| ViVi a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=uyMC5MJYOZ8&feature=fvst

ti-o dedic melodia ca tot in melodie se vorbeste de secret
in my secret life:))

| soricica a răspuns:

Toata lumea are secrete... unii au "curajul" sa il/le spuna, altii nu vor, iar eu fac parte din aceia care nu vor sa spunahappy
Bye:*

| danutza a răspuns:

Secretul meu e "unul" gol laughing

| stefytm a răspuns:

Daca ai putea sa-ti imaginezi macar ce secret am fata de tinebig grin! chiar insisti sa ti-l zic?

| zemantex a răspuns:

Ucid cu sange rece fiinte vii in fiecare seara de vara cand uit sa pun plasa la geam.

| Antrax a răspuns:

Imi place sa ma uit la desene animate tongue

| Rrrretarded a răspuns:

Am capul gol pe dinauntru...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am pus si eu intrebarea asta mai demult. Mi s-a spus ca secretele sunt secrete daca nu se spun. Totusi, iti spun unul. Mi-e si rusine fiindca-i o nenorocita de prejudecata, dar asa simt. Nu suport grasii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dacă îți spun, mai este secret? Nu cred.
Secretul este secret, cât de mic ar fi el!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un secret....imi place de tine...nu spune la nimeni te rog! si mai ales de intrebarile tale despre sex.....esti nemaipomenit de dulce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Secretul la englezi este o chestie care o stie cel putin 3 insi cu singura conditie ca 2 dintre ei sa fie morti. Ce secret ar mai fi daca ti-l spun tie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt o vampiroaik care suge sangele ..asta doar cand e luna plinalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Am facut sex cu o fata pe camp. Dar asta nu-i problema. M-au vazut si rudele ei(tatal, mama, sora, fratele ei etc). Si toti vorbeau.

Ziceau Beeeeeee

| daii a răspuns:

Un secret spus deja nu mai e secretbig grin, asa ca nu iti spun nimicbatting eyelasheswhistling

by daiiwinking

| cris82ro a răspuns:

Am! big grin Sincer... nu pot finaliza din sex oral big grin Nu stiu de ce. Ori ma inhib, ori.