7. Operatiunea ac si ata ( Dezvoltata prin lipirea imediata a pijamalei de saltea/ patura/cearceaf)
8. Operatiunea pene si pasta de dinti ( se pasta de dinti se alege victima iar apoi o transformam in gaina)
Oo da ce arsenal aveti
eu nu prea m-am pregatit dar nu mai vreau sa cad de proasta anul asta si o sa le platesc tuturor farsele trecute
data trecuta nu m-am pregatit da anul asta vad ei
.
Da am doar o foaie si un pix, foaie lipicioasa care se lipseste si scriu pe foile alea:"sunt un fraiera/a" si le lipsesc de spatele cui nu-l plac. inclusiv de al profesorilor!
9. Soarece de plastic ( Intotdeauna n-am suportat sa le vad pe pitipoancele de la mine din clasa cum se inbuibeaza cu fel si fel de chips-uri si alte porcarii asa ca intr-o zi in punga de viva a unei colege mi-a scapat un soricel din silicon negru. Cred ca iti poti imagina cat a tipat saraca fata dupa ce apus mana pe scarbosenie ) ![]()
10. La scoala (cei care chiuleau de la ora se alegeau cu slujbe din partea bisericii
pe banca lor aveam candele /lumanari/flori/si eventual o poza intr-o rama de lemn a elevului care dorea sa lipseasca iar cand veneau profesorii la ora intrebau toti ce lumineaza prin spate iar noi raspundeam: Regretatul X ne-a parasit in data de Y... Le cadea catalogu' de la subrat si faceau o mecla
))