| Elena1234456 a întrebat:

Azi e 1 aprilie! Ati uitat, sau ati incercuit aceasta zi in calendar? Va lasati pacaliti happy?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi nu ies din casa, nu raspund la telefon, nu deschid usa...
Anul trecut cand am deschis usa de la apartament, m-am trezit cu 3 torturi in fata. 3 blonde la usa, 3 torturi si 1 Aprilie. Ma intrebam daca femeile sunt reale sau e doar pacalelalaughing Dar erau reale, am mancat din ele, la fel si din torturi laughing
Ma las pacalit. Adica nu imi sta mintea la 1 Aprilie si uit in cat suntem.

7 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Da, una mica.hee hee
Stabilisem c-o buna prietena, ce-a venit din Anglia, sa ne gasim azi la un restaurant. Eram la masa, o asteptam, si fiindca intarziase, imi da mesaj ca vine imediat. Ii raspund ca ''unde?''. Ea cica, ''la restaurent bre''. Iar eu ii raspund doar: ''pfffffffffffff...''. M-a sunat imediat speriata, crezand c-am uitat sa vin.hee hee

| marrr a răspuns:

Azi e ziua bunicii mele, deci nu uit aceasta zibig grin Nu m-am lasat pacalita pana acum la scoala, chiar daca aia faceau numai faze de genu` "sireturile". Pacat de ei ca eram in opincidevil Dar mai e timp ca sa le-o intorc si eu, sau sa fac la altiibatting eyelashes chiar acum ma duc prin parc cu o prietena. Urati-mi baftalaughing sa aveti o zi frumoasa

| tarziu a răspuns:

Eu era sa fiu pacalit, credeam ca sunt in paradis, dar m-am trezit repede din somn cu strigate de razboi de genul: "De ce i'ai dat masina la **** aseara?"
PS Raspunsul e atat de simplu," Pentru ca e a mea laughing))"
Oamenii se streseaza prea mult, Have a brake. Have a Kit Kat! (daca tineti post nu luati ciocolata acum)

| ;x^..::pasTiluTza`))::...:x:x a răspuns:

Am primit o pacaleala din partea prietenilor:@
-prietena mea cea mai buna sa intins pe sosea ca a lovit`o masina ~x(... si eu disperata bineinteles ca am inceput sa intru in panik si numai vad ca toti prietenii vin razand de dupa colt:@Nu am sa uit nicioadata!laughing))asta a fost totrolling on the floor

| tomkaulitz a răspuns:

Nu eu nu prea ma las pacalitatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am uitat dar da mi-am incercuit-o in calendar si am niste farse pregatite laughing...si nu ma las pacalita:O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost o zi asa de monotona sad. Nu mi s-au incercat farse, n-am facut.bai,,,, e 1 aprilie? cred ca prietenii au uitatsad. Oricum, nu prea am chef sa le amintesc.

Întrebări similare