| DaVà a întrebat:

Azi, m-am decis sa merg la scoala, sa-i marturisesc mamei ca sunt homosexual si sa ii prezint noul meu iubit, sa ma vopsesc blond cu suvite albastre si sa-mi schimb numele in "Ghita"
Voi ce v-ati decis mai nou?

Răspuns Câştigător
| Bogdanux a răspuns (pentru Trinitas):

Cea mai tare mi se pare faza cu "Dad, Dad, I'm straight..." apoi cadrul cu cei doi oamenibig grin.

Ironie curata daca stai sa te pui in pielea unui gay [bleah].

| Dumnezău a răspuns (pentru Bogdanux):

Do you know that this turkey can feed an entire vasluian village?

| Bogdanux a răspuns (pentru Dumnezău):

Esti din Vaslui? big grin

| Dumnezău a răspuns (pentru Bogdanux):

Nu,dar e cel mai sarac judet, si cum in originalul de la nigahiga era ''an african village'', m-am gandit sa fac niste conexiuni.

19 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Nici nu ştiu cu ce să-ncep.
Am decis să îi zic vărului meu că e ca o căpuşă şi că-mi vine să-l ard cu bricheta, să îmi fac temele pe vacanţă şi să plec în Londra în aprilie.

| MâţulMov a răspuns:

Sa mananc 2 mere pe zi big grin

| DaVà explică (pentru MâţulMov):

Sa mananc 2 zile pe marbig grin

| Trinitas a răspuns:

Azi m-am decis sa ma imbrac normal, sa imi fac temele de vacanta, sa nu tip la nimeni, sa nu o injur de tot neamul pe baba cu 50 de pisici de la care miroase in tot blocul. Tocmai m-am intors de la biserica unde am stat la toata slujba si m-am rugat. Iar inainte am fost sa donez sange.

INCOTRO SE INDREAPTA VIATA MEAAA!?

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Sa am tupeu sa ma uit la coperta caietului de mate O.o.
sa ii arat carnetul mamei.

| TheScamy a răspuns:

Sa te omor...

| xDヅ a răspuns:

Mai nou m-am decis sa fiu putin mai normala deci sa ma apuc de citit, de facut teme, de invatat si de lasat distractia la o partehappy. [deparca as respecta ceva din ce am scris mai suslaughing)]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fac o cerere guvernului ca violul sa fie legal.

| FlippyFlippy a răspuns:

Esti nebun? chiar nu glumesti? eu nu as face eu i ceilalti care ti-au raspuns si au intrat in coma vrem sa fim normari n usariti de pe fix :-p!:p